ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣΑΡΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣΑΡΑ

Σε μία κίνηση που  άρεσε πολύ προχώρησε το κανάλι Open ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, που έχει στόχο την κορυφή της τηλεθέασης.

 Την Ματσάρα Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 1-1 έδειξε χθες και απογείωσε το κανάλι

Το απόλυτο διπλό clasico Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης και οι μάχες Μπέτις-Βαλένθια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας παίζουν αποκλειστικά στο OPEN.
Η μαγεία του Μέσι, το πάθος του εμβληματικού αρχηγού Σέρχιο Ράμος, το «δολοφονικό» ένστικτο του Μπενζεμά, η κλάση του.. Σουάρες, η στρατηγική του παλιού μας γνώριμου
Ερνέστο Βαλβέρδε και η φιλοδοξία του Σαντιάγκο Σολάρι στις οθόνες του OPEN.

Ζωντανά και αποκλειστικά στο OPEN απόχθες η διπλή τιτανομαχία Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για μία θέση στον τελικό του Copa del Rey, του Κυπέλλου του Βασιλιά.
Χθες Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, στις 22.00, σε απευθείας μετάδοση από το Καμπ Νου της Βαρκελώνης παρακολουθήσαμε τον πρώτο ημιτελικό των Καταλανών με τους Μαδριλένους σε περιγραφή Μανώλη Σφακάκη και σχολιασμό Ντέμη Νικολαΐδη.
Στο OPEN έρχεται και η διπλή σύγκρουση της Μπέτις με τη Βαλένθια για το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στον μεγάλο τελικό του Copa del Rey.
Η πρώτη αναμέτρησή τους μεταδίδεται από το OPEN αποκλειστικά και ζωντανά από το
Μπενίτο Βιγιαμαρίν αυτήν την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου στις 22.00 σε περιγραφή Πάνου Βόγλη.
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ χθες6 Φεβρουαρίου και Μπέτις-Βαλένθια στις 7 Φεβρουαρίου, σήμερα, για την ημιτελική  φάση του Κυπέλλου Ισπανίας μόνο στο OPEN, που έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης και για τους δύο επαναληπτικούς σε Σαντιάγκο Μπερναμπέου και Μεστάγια.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ