Ο Βόγλης η Τασώ και ο γλύψας κυρΣάββας - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ο Βόγλης η Τασώ και ο γλύψας κυρΣάββας

Φανταστικές.... ιστορίες!!!


Όπως έγραψαν όλα τα ΜΜΕ,   η ασπρόμαυρη ΠΑΕ αποφάσισε να μη βγουν στα εκδοτήρια και σε συνεργαζόμενα καταστήματα τα εισιτήρια του ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους, που θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη. Αυτό κρύβει μεγάλους κινδύνους! Για να πάρει κάποιος εισιτήριο θα πρέπει να δώσει το ΑΜΚΑ του και αριθμό ταυτότητας. Έτσι από το ‘’σύστημα’’ γίνεται η ταυτοποίηση του.
                                    ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Τα αλάνια όμως που δεν μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο λόγω ‘προτερου εντιμου βιου’’ θα προσπαθήσουν με χίλιους τρόπους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Είτε με τζαμπέ προσκλήσεις (βλέπε πέρυσι οπαδός που στοίχησε τιμωρία…),είτε με τζαμπέ είσοδο στα δημοσιογραφικά θεωρία με το κόλπο του www.paokeisai.gr. 

To κολπάκι αυτό εφαρμόζεται χρόνια τώρα και είναι η ατραξιόν του ‘’Βόγλη’’. Κόβει θέσεις από επίσημα αναγνωρισμένα ΜΜΕ που δεν τον προσκυνάνε και δίνει θέσεις σε οπαδάρες τάχα μου αρθρογράφους μαϊμού. Οι ''εξυπηρετήσεις'' αυτές τον βοηθάνε να μην επικεντρώνεται κανείς στην αρνητική επικοινωνιακή πολιτική που ασκεί τόσα χρόνια στου κασίδη το κεφάλι. Στο κολπάκι αυτό είναι και η γνωστή με το παρατσούκλι Τασώ Καββαδία ,  γνωστή πορτιέρισσα και ο 45ρης τινέιτζερ ομορφονιός του γραφείου Τ.

Θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ μεγάλη αυτό το παιγνίδι. Ο γλύψας Σάββας άρχισε τα μεμέτια του και τα σαλιαρίσματα. Μπορεί κάτι να ετοιμάζει. Ρε σεις που ρουφάτε τόσα από εκεί  αφήστε έστω για μία φορά τα κολλητηλίκια σας και φερθείτε λογικα….

ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ