Της τροπολογίας το ανάγνωσμα! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Της τροπολογίας το ανάγνωσμα!




Η περιβόητη τροπολογία μπορεί να βρίσκεται στα σκαριά, αλλά ακόμα δεν έχει ψηφιστεί, πράγμα το οποίο φέρνει ακόμα μεγαλύτερη δυσαρέσκεια στην διοίκηση της ΠΑΕ, όπου ο μεγαλομέτοχος κ. Παπαδόπουλος θα ταξιδέψει απευθείας στην Αθήνα ώστε να τρέξει ο ίδιος τις εξελίξεις.

Η κατάσταση μυρίζει στην κυριολεξία «μπαρούτι», αφού οι δεσμεύσεις δεν έχουν γίνει πράξεις ακόμα, και με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να μεταβαίνει αύριο στην Αθήνα για να ενημερωθεί και ο ίδιος. Τα προβλήματα μεγαλώνουν ημέρα με την ημέρα, καθώς υπάρχουν οι επιθετικοί πιστωτές, αλλά και το μεγάλο πρόβλημα της αδειοδότησης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης είχε δεσμευτεί για την κατάσταση του Γ.Σ Ηρακλή, αλλά και της ΠΑΕ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα προσωπικά του στοιχήματα. Οι υποσχέσεις όμως ακόμα δεν υλοποιήθηκαν, πράγμα το οποίο έχει φέρει αναστάτωση στον κόσμο ο οποίος εκδηλώνει την δυσαρέσκεια του μέσω του κοινωνικού δικτύου και όχι μόνο.  Εκτός από τον κ. Βασιλειάδη, σημαντικό ρόλο παίζει και ο Υφυπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά τις τελευταίες ημέρες, ο κ. Βασιλειάδης θέλησε να περάσει την τροπολογία όσο πιο σύντομα γίνονταν, όμως το θέμα κωλυσιέργησε, και όσο καθυστερεί, τόσο τα προβλήματα στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή θα αυξάνονται.

Εφόσον δεν λυθεί το θέμα άμεσα, τότε θα πάμε και σε άλλα σενάρια τα οποία δεν είναι «καφενειακά», αλλά σενάρια τα οποία μπορεί να φέρουν τον Ηρακλή σε ακόμα πιο δύσκολη θέση και λόγω μετακόμισης του «δικεφάλου» στο Καυτανζόγλειο!  Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα δυσκολότερα, γιατί και στο θέμα του Καυτανζογλείου η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα, καθώς ο βαθμός επικινδυνότητας της συγκατοίκησης ξεπερνάει τα όρια.

Μέσα σε λίγους μήνες η κυβέρνηση έχει περάσει τροπολογίες προς όφελος ομάδων που οι επιχειρηματίες τους είναι οικονομικά δυνατοί. Το γήπεδο της ΑΕΚ, η ανάπλαση της Τούμπας, αλλά και χάιδεμα σε τιμωρίες οι οποίες μπορούσαν κάλλιστα να κληθούν και για δυσφήμηση του αθλήματος, αλλά και άλλες πολλές χαρισματικές νομοθεσίες. Και μέσα σε όλες αυτές τις νομοθεσίες, ο Ηρακλής πάλι βγαίνει ζημιωμένος, αφού επί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έβαλε το 3ο αστέρι στην φανέλα, και κανείς δεν το ξεχνάει αυτό.

Τα χτυπήματα κάτω από την ζωή συνεχίζονται, και κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει αυτό, αλλά με τι σκοπό;

Κάποιοι όμως γνωρίζουν πολύ καλά τον σκοπό!

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ