Πρώτα η διασφάλιση μετά η μετακόμιση - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Πρώτα η διασφάλιση μετά η μετακόμιση



Η μετακόμιση του «δικεφάλου» στο Καυτανζόγλειο θα φέρει πολλές αναταραχές στην περιοχή της Αγίου Δημητρίου και στις τριγύρω περιοχές της, καθώς άπαντες γνωρίζουν στην πόλη ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαράθεση στον κόσμο των δυο ομάδων.

Εδώ και αρκετό καιρό μάλιστα επισημαίναμε  ότι θα υπάρξει μείζων πρόβλημα, καθώς όπως προαναφέραμε τα τελευταία χρόνια υπάρχουν περιστατικά τα οποία μόνο εξομάλυνση σχέσεων δεν φέρνουν, αντ’ αυτού τα πράγματα μπορεί να πάρουν πολύ πιο άσχημη τροπή.  Εκτός από το Καυτανζόγλειο, υπάρχει το Ιβανώφειο, οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Ηρακλή, η μπουτίκ, τα τρόπαια του συλλόγου, εκατοντάδες παιδάκια τα οποία είναι στα τμήματα υποδομών , και ούτω καθ’ εξής.

Το θέμα είναι ότι κανείς από την πολιτεία δεν παίρνει στα σοβαρά την αντιπαράθεση των δυο πλευρών, αντ’ αυτού αδιαφορεί για τις αντίξοες συνθήκες που υπάρχουν, αλλά και για την επικινδυνότητα της κατάστασης όπου πιθανόν έως σίγουρα θα κλιμακωθεί.
Τρανό παράδειγμα το 2011. Όταν υπήρξαν εκτεταμένα επεισόδια τα οποία είχαν ως συνέπεια τους βανδαλισμούς στον χώρο του Γ.Σ Ηρακλή, αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν την φθορά μέσω γκράφιτι στην μπουτίκ.  Επίσης υπάρχουν και άλλα περιστατικά τα οποία γνωρίζει όλος ο κόσμος, αλλά απ’ ότι φαίνεται η πολιτεία κοιτάει το συμφέρον του οικονομικά ισχυρότερου, και όχι τις επιπτώσεις.

Οι «κόκκινες γραμμές» ανάμεσα στις δυο πλευρές έχουν ξεπεραστεί, αλλά ποιος νοιάζεται; Αν υπάρχουν βανδαλισμοί στις  υποδομές και εγκαταστάσεις των χώρων, Ιβανωφείου και Ερασιτέχνη Ηρακλή, ποιος θα διασφαλίσει αυτούς τους χώρους, και ποιος θα λογοδοτήσει για τις φθορές και τις ζημιές που θα υπάρξουν, και αν υπάρξουν;

Στο πρόσφατο παρελθόν υπάρχουν αρκετά σημεία προσβολής προς τους «κυανόλευκους», καθώς είναι από τις ελάχιστες ομάδες που δεν έχει μπει στην διαδικασία επιλογής «μπλοκ» βορρά ή νότου, με αποτέλεσμα να «πληρώσει» το μάρμαρο της «νέας εξυγίανσης» με πολλά χτυπήματα κάτω από την ζώνη.

Εφόσον έχει ήδη παρθεί η απόφαση, χρειάζονται κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες!
Πρώτα απ’ όλα να διασφαλιστούν τα κτήρια που ανήκουν στον Γ.Σ Ηρακλή, δεύτερον οι αθλητές του συλλόγου!  Έτσι άμεσα πρέπει συσταθούνε επίσημα έγγραφα τα οποία σε περίπτωση βανδαλισμών να καλύπτονται από το κράτος, γιατί το κράτος είναι αυτό το που δίνει το «οκ» σε αυτή την μετακόμιση!

Εάν ο Ερασιτέχνης δεν πάρει στα χέρια του επίσημα έγγραφα, τότε αυτή η μετακίνηση θα είναι μια απόφαση τραγελαφική, όπου θα σκάσει στα χέρια της κυβέρνησης με αποτέλεσμα την αναζωπύρωση των δυο πλευρών με ανέλεγκτες καταστάσεις.


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ