Πάει για δεύτερο"έγκλημα" κατά του Ηρακλή! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Πάει για δεύτερο"έγκλημα" κατά του Ηρακλή!



Μπορεί να έχουν δοθεί νέες υποσχέσεις στην διοίκηση της ΠΑΕ, αλλά τα προβλήματα όλο και θα συσσωρεύονται, καθώς υπάρχει το πρόβλημα της εγγυητικής και όχι μόνο…

Αυτή την στιγμή ο Ηρακλής κινείτε σε ρυθμούς εκτός γηπέδου, αφού η διοίκηση έχει συνεχώς επαφές με την πρωτεύουσα ώστε να ξεκαθαρίσουν ζητήματα που «καίνε». Το θέμα της αδειοδότησης  δεν είναι το μοναδικό το οποίο πρέπει να διευθετηθεί, αλλά και πολλά ακόμα. Η διοίκηση μπορεί να κρατάει αμυντική στάση σε αυτά τα θέματα τα οποία καραδοκεί ο άμεσος κίνδυνος, όμως η στάση αυτή φέρνει μόνο ανησυχία και όχι νηνεμία.

Οι διαβεβαιώσεις και η παθητική στάση στραγγαλίζει απλά την ΠΑΕ, αργά και βασανιστικά. Το έργο πρέπει να αλλάξει άμεσα, και από μυθιστόρημα να περάσει στον ρεαλισμό, διότι το καράβι είναι σε μεγάλες φουρτούνες.

Η στάση του Υφυπουργού Αθλητισμού και κάποιων άλλων αρμοδίων που ασχολούνται με το θέμα του Ηρακλή έχει καταντήσει άκρως κουραστική, παρόλο που ζητούν υπομονή από την πλευρά των «κυανόλευκων». Οι αρμόδιοι ζητούν την αποσιώπηση, γιατί θεωρούν ότι είναι μια κατάσταση που θα την βάλουν σύντομα σε τροπολογία, αλλά δεν έχουν διευκρινίσει το πότε θα είναι αυτή! Όσο οι υποσχέσεις και οι διαβεβαιώσεις εντείνονται, τόσο εκ του αποτελέσματος η ΠΑΕ μέρα με την μέρα θα μπαίνει σε κίνδυνο.

Ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει μεγάλα λόγια και να σπαταλάει ωριμότητα, αλλά κάποια στιγμή μπαίνουν τα όρια τα οποία φέρνουν άλλα συναισθήματα. Η ΠΑΕ είναι ανοργάνωτη τελείως, μάλιστα αυτό ειπώθηκε και στην συνέντευξη τύπου, όμως αυτή η στάση πρέπει να αλλάξει άμεσα! Μπορεί να υπήρξαν υποσχέσεις για την νέα χρονιά, όμως αυτή την στιγμή ο Ηρακλής χρειάζεται ομαδικότητα και πίστη. Όσο κρατάει η πολιτεία την στάση του «θα» τόσο τα πράγματα θα οξύνονται!

Ο κ. Βασιλειάδης και οι υπόλοιποι μπορεί να λένε οτιδήποτε, όμως ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα, ούτε στο θέμα του Ερασιτέχνη, ούτε στο θέμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Οπότε για ποια ησυχία να μιλάμε, και για ποιες εφαρμογές νόμων;

 Ο Ηρακλής έπεσε εκτός γηπέδου κατηγορία επί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και κανείς δεν το ξεχνάει αυτό! Και αν δεν γίνουν σύντομα υλοποιήσεις οι υποσχέσεις, τότε θα μιλάμε για ακόμα μια «εγκληματική» ενέργεια!

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ