Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που είναι πιο ψηλά στις ατζέντες των σκάουτ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που είναι πιο ψηλά στις ατζέντες των σκάουτ

Το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για παίκτες του ΠΑΟΚ, γίνεται ολοένα και πιο έντονο όσο πάμε προς το φινάλε της σεζόν και ο Δικέφαλος οδεύει ολοταχώς για το νταμπλ.



Τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ λαμβάνουν ολοένα και περισσότερα μηνύματα από σκάουτ ευρωπαϊκών συλλόγων, ορισμένοι από τους οποίους βρέθηκαν και προχθές στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν συγκεκριμένους παίκτες, κυρίως του ΠΑΟΚ.



Στην Τούμπα γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι τα ονόματα που είναι πιο ψηλά στις των περισσότερων σκάουτ είναι του Λέο Ζαμπά και του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.



Ο πρώτος είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο με προδιαγραφές να φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο και αυτό το γνώριζαν από την αρχή οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδης και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, γι’ αυτό και είχαν βάλει buy-out 20 εκατ. ευρώ.



Για τον Πασχαλάκη, ο συνδυασμός της πολύ καλής ηλικίας, για τη θέση του τερματοφύλακα, με το γεγονός ότι είναι βασικός και αναντικατάστος στον υποψήφιο πρωταθλητή Ελλάδας, ο οποίος διαθέτει και την καλύτερη άμυνα, τον κάνει άκρως ελκυστικό.



Γι’ αυτό και φρόντισαν να του κάνουν νέο συμβόλαιο ανεβάζοντας το buy-out στα δέκα εκατομμύρια.



Από την έντυπη έκδοση της Metrosport kai paokday.gr

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ