ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ NORTH DIVISION Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΛΟΣ ΚΟΡΜΠΕΡΑΝ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ NORTH DIVISION Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΛΟΣ ΚΟΡΜΠΕΡΑΝ!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ NORTH DIVISION Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΛΟΣ ΚΟΡΜΠΕΡΑΝ!

CAMPEONES CAMPEONES ΓΙΑ ΤΗΝ U23!-----------------------------------------------------------
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ NORTH DIVISION Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΛΟΣ ΚΟΡΜΠΕΡΑΝ!

Χαρές και πανηγύρια στο "στρατόπεδο" της Λιντς Γιουνάιτεντ και συγκεκριμένα στην U23, η οποία χθες στο "Jobserve" του Κόλτσεστερ έκανε ακόμα μια νίκη, η οποία και την έστεψε Πρωταθλήτρια για την PDL North Division με σκορ 0-2.
Σκόρερ για το συγκρότημα του αρχιτέκτων της επιτυχίας, του κ. Κάρλος Κορμπεράν ήταν ο ταλαντούχος επιθετικός, Ράιαν Έντμονσον που σκόραρε στο 31' λεπτό και στο 81' λεπτό της αναμέτρησης και δύο στροφές πριν το πέσιμο της καρό σημαίας τα "παγόνια" αναδεικνύονται πανάξιοι Πρωταθλητές.
Να αναφερθεί ότι οι "λευκοί" του Κάρλος Κορμπεράν με διαφορά μεγάλη από τους διεκδικητές, στο συν 11 παρακαλώ από Μπέρμιγχαμ, Μπέρνλι και Μπόλτον μετά από μια δυνατή κούρσα φοράνε το στέμμα δίκαια με τον Μαρσέλο Μπιέλσα και τον Αντρέα Ραντριτζάνι να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, αφού θυμίζω ο Ιταλός με την έλευση του ενίσχυσε τις Ακαδημίες του συλλόγου που είναι φυσικά και το μέλλον.
Τέλος να αναφερθεί ότι στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα του Κορμπεράν υποδέχεται την Ίπσουιτς Τάουν και κλείνει τις υποχρεώσεις στο γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας.
Σκυτάλη τώρα φυσικά έχει η μεγάλη ομάδα, η οποία από αύριο ξεκινάει προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Μίλγουολ στο "Έλαντ Ρόουντ" με τον "Ελ Λόκο" να περιμένει άπαντες μετά τις υποχρεώσεις τους για το Euro2020 με τις Εθνικές τους ομάδες.
Η ενδεκάδα του αγώνα: Miazek, Oduor, Diaz, Struijk, Hosannah, Nicell, Shackleton, Brown, Temenuzhkov, Stevens, Edmondson.
Ακόμα έπαιξαν και οι Κλάρκ, Γκότς και Ντέιβις.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ