Πανάξια ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής Ελλάδος!! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Πανάξια ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής Ελλάδος!!

α χρόνια της αναμονής τελείωσαν με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του ΠΑΟΚ Λεβαδειακός και ο Δικέφαλος πέτυχε μια σπουδαία νίκη με 5-0 επί του κατακτώντας έτσι και μαθηματικά τον πολυπόθητο τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος.
 Οι παίκτες του Λουτσέσκου έκαναν ότι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ενώ υπήρξαν συγκινητικές στιγμές με την είσοδο του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον αγωνιστικό χώρο.
Μόλις τρία λεπτά χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ για να ανοίξει το σκορ απέναντι στον Λεβαδειακό με τον Σφιντέρσκι να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας του Λεβαδειακού και να πασάρει στον Σάκχοφ ο οποίος με διπλή προσπάθεια έγραψε το 1-0.
Το πάρτι είχε ήδη στηθεί και ο Δικέφαλος πέτυχε και πέντε λεπτά αργότερα ο Δικέφαλος διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Μπίσεσβαρ έκοψε την μπάλα για τον Σφιντέρσκι, ο οποίος ανατράπηκε στην περιοχή, με τον Τζήλο να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Ολλανδός εκτέλεσε αλά… Πανένκα και σημείωσε το 2-0 πριν καν συμπληρωθούν δέκα λεπτά αγώνα.
Οι παίκτες του Λουτσέσκου σφυροκοπούσαν την εστία του Μπάγιτς και ο κόσμος τραγουδούσε ασταμάτητα για τον νέο Πρωταθλητή Ελλάδος. Στο 25’ ο Ολιβέιρα σέντραρε γλυκά στην περιοχή, ο Βαρέλα πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους αλλά η κεφαλιά του κατέληξε λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 29’ έγινε κάτι ανήκουστο. Ο Μάτος ανατράπηκε στην περιοχή και ο κόσμος ζήτησε να εκτελέσει το πέναλτι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Τελικά εκτελεστής ήταν ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος έκανε κακή εκτέλεση και ο Μπάγιτς έπεσε σωστά αποτρέποντας το τρίτο γκολ για την ομάδα του.
Τα επόμενα λεπτά του ημιχρόνου κύλησαν με τους ασπρόμαυρους να έχουν την κατοχή της μπάλας και να δημιουργούν προϋποθέσεις για τρίτο γκολ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και έτσι το 2-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Με την σέντρα του δεύτερου 45λέπτου ο κόσμος δεν κρατιόταν για να δει την κούπα του Πρωταθλητή και το σύνθημα «σήκωσέ το» ακούστηκε στην Τούμπα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λεβαδειακός κράτησε λίγο την μπάλα στο κέντρο, όμως δεν βρήκε τους διαδρόμους για να μπει με αξιώσεις στα καρέ του Πασχαλάκη. Αυτό κράτησε μόλις πέντε λεπτά, αφού ο Πέλκας στο 50ο λεπτό έχασε μοναδική ευκαιρία όταν πλάσαρε μέσα από την περιοχή, βλέποντας τον Μπάγιτς να πέφτει στη δεξιά γωνία του.
Το τρίτο γκολ άργησε μόλις δύο λεπτά και ήρθε από τον άνθρωπο που είχε δώσει και το περσινό πρωτάθλημα. Ο Πέλκας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βαρέλα με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 3-0. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν ασυγκράτητοι και κοιτούσαν διαρκώς το ρολόι για να ξεκινήσουν οι πανηγυρισμοί.
Ο ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε στα τρία γκολ και στο 60ο λεπτό ξαναχτύπησε μετά από στημένη φάση. Ο Βαρέλα πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Σάκχοφ, ο οποίος από κοντά σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 4-0.
Στο 68’ τα ντεσιμπέλ στην Τούμπα εκτοξεύτηκαν, αυτή τη φορά όχι για κάποιο γκολ αλλά επειδή πέρασε εκτός παιχνιδιού ο Λέο Μάτος, ο οποίος αποθεώθηκε απ’ όλο το γήπεδο.
Κάτι ανάλογο συνέβη και στο 79’ όταν ο Φερνάντο Βαρέλα πέρασε εκτός για να δώσει στον Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος αποθεώθηκε απ’ όλη την Τούμπα για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο.
Ένα λεπτό αργότερα, ο Σφιντέρσκι έβαλε το όνομά του στην λίστα των σκόρερ, σημειώνοντας το 5-0. Ο Ζαμπά έσπασε την μπάλα στην περιοχή από τα αριστερά και ο Πολωνός με κοντινή προβολή έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην φιέστα.
Στο 91ο λεπτό ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε κάτι που δεν συνηθίζεται βάζοντας μέσα τον Αντελίνο Βιεϊρίνια ό οποίος αν και δεν μπορούσε να περπατήσει έβαλε τα κλάματα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
thessports.gr.paokday

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ