Προβάδισμα για Λίβερπουλ και Τότεναμ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Προβάδισμα για Λίβερπουλ και Τότεναμ!




Εχθές πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους γηπεδούχους να επικρατούν παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης.
Στο "Άνφιλντ" η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλόπ επικράτησε με 2-0 της Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊνσάο με τα γκολ των Κεϊτά στο 5΄ και Φιρμίνιο στο 26΄.
Στο βόρειο Λονδίνο και στο καινούργιο σπίτι της Τότεναμ, πραγματοποιήθηκε ο Αγγλικός εμφύλιος ανάμεσα στην Τότεναμ του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, και την Μάντσεστερ Σίτι του Πέπ Γκουαρντιόλα με νικητές τους "πετεινούς" με 1-0 χάρις το γκολ του Σον στο 78΄.

Οι φίλοι της Λίβερπουλ πανηγύρισαν έντονα την νίκη αυτή, καθώς βλέπουν την ομάδα τους να διεκδικεί μέχρι τέλους την Premier League και να έχει βάλει τις βάσεις για την τετράδα του Champions League.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιούργκεν Κλοπ από την πλευρά του έφτασε τις 400ες νίκες της προπονητικής καριέρας του σε συλλογικό επίπεδο (109 με την Μάιντς, 180 με την Ντόρτμουντ, 111 με την Λίβερπουλ).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Μίλνερ, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Κεϊτά, Σαλάχ, Μανέ (73' Οριγκί), Φιρμίνο (82' Στάριτζ)

ΠΟΡΤΟ: Κασίγιας, Μάξι Περέιρα (77' Φερνάντο), Φελίπε, Μιλιτάο, Άλεξ Τέγες, Κορόνα, Ντανίλο Περέιρα, Όλιβερ Τόρες (74' Μπρούνο Κόστα), Οτάβιο, Μαρεγκά, Τικίνιο Σοάρες (62' Μπραχίμι)

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Η Τότεναμ πήρε το προβάδισμα με το γκολ του Σόν, όμως έχασε με τραυματισμούς τους Κέιν και Ντέλε Άλι.

Ανοιχτοί θα είναι οι λογαριασμοί των δύο ομάδων την ερχόμενη εβδομάδα στην ρεβάνς του "Eithand stadiud", με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, ενώ από την άλλη αυτή του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να θέλει να κάνει την υπέρβαση φτάνοντας στους 4΄.

Δείτε τα στιγμιότυπα:


Γράφει ο Δημήτρης Δικαίος.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ