Από την "Σκύλα στην Χάρυβδη" - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Από την "Σκύλα στην Χάρυβδη"




Ο Τομ Παπαδόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του έχουν φτάσει σε οριακό σημείο τον Ηρακλή, αφού τα μέτωπα δεν είναι λίγα, αλλά αρκετά τα οποία πρέπει να πληρώσουν, διότι δεν υπάρχει μόνο ο κίνδυνος του αγωνιστικού υποβιβασμού, αλλά υπάρχει και ο ορατός του εξωαγωνιστικού!

Δεν είναι το θέμα μόνο του Γιάννη Λουκίνα που επείγει, αλλά είναι και οι υπόλοιπες εκκρεμότητες οι οποίες για την ώρα έχουν πάρει αναβολή, σχετικά και με άλλους 11 ποδοσφαιριστές. Και μέσα σε όλα αυτά ήρθαν και οι «βόμβες» του Γιάννη Παπαδόπουλου σχετικά με την λειτουργία της ΠΑΕ, και συνάμα υπάρχει και το αγωνιστικό στην μέση, όπου μεθαύριο ο Ηρακλής παίζει έναν μεγάλο «τελικό» στην Κρήτη απέναντι στον Εργοτέλη που κυνηγάει την άνοδο.

Αυτό που απασχολεί έντονα τον κόσμο είναι πως δεν υπάρχει η διαφάνεια που υπήρξε πέρσι στην Γ’ Εθνική από ανθρώπους που έκαναν ανάλυση εσόδων και εξόδων. Τα πράγματα μοιάζουν εντελώς διαφορετικά με την διοίκηση Παπαδόπουλου η οποία φαίνεται πως δεν μπορεί να πάει το καράβι στον σωστό προορισμό του, αλλά αντιθέτως οδεύει το καράβι προς την μέση του Ειρηνικού όπου δεν υπάρχει καμία στεριά.

Τι μπορεί να κάνει όμως ο μεγαλομέτοχος μαζί με τους συνεργάτες του; Τι πλάνο υπάρχει για την τωρινή κατάσταση, γιατί η ίδια ήταν και τον Οκτώβριο,  αλλά τώρα υπάρχει η μεγάλη πίεση των ημερομηνιών; 

Το μεγάλο θέμα είναι να μην δημιουργηθούν και περεταίρω χρέη σε μια κατάσταση την οποία ήξερε ήδη τι θα συναντήσει ο Θανάσης Παπαδόπουλος. Το πρώτο πράγμα είναι η παραμονή της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο , γιατί δεν έχει αντιληφθεί ακόμα την κατάσταση την οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ.

Τα πράγματα έχουν πάρει άλλη τροπή, και ο κόσμος μοιάζει για ακόμα μια φορά μουδιασμένος και απογοητευμένος με όλη αυτή την κατάσταση, και μάλιστα ζητάει άμεσες απαντήσεις για το πως έφτασε ξανά η ΠΑΕ σε αυτό το σημείο.

Οι ευθύνες είναι δεδομένες, αλλά προέχει η αγωνιστική παραμονή, και από την επόμενη ημέρα πρέπει όλα αυτά τα ερασιτεχνικά ατοπήματα ένα-ένα να αρχίζουν να παίρνουν τον δικό τους δρόμο.

Υ.Γ: Είστε ικανοί να βγάλετε ψεύτη τον Φέργκι για λίγα ευρώ!  Το τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή πρέπει να φτάσει στο τέρμα την υπόθεση σχετικά με την αποτρόπαια ρατσιστική συμπεριφορά!  Όσο για την σημαία των Σκοπίων που αναφέρουν κάποιοι που δείχνουν με το δάκτυλο; Άλλο αντίδραση σε κυβερνήσεις που σε λοιδορούν, σε κατακρεουργούν, θέλουν να σε αφανίσουν, και άλλο να λες κάποιον έτσι όπως το αποκάλεσες! Άλλο αντίδραση και άλλο προσβολή! Μικρή λέξη η προσβολή σε αυτό που αντιμετώπισε ο πετοσφαιριστής του Ηρακλή!


Υ.Γ 1:  Ήμασταν γραφικοί τότε που το 2011 κάποιοι πανηγύριζαν τους υποβιβασμούς του Ηρακλή. Και τώρα που αθωώθηκε όλο αυτό το θέμα με τις ενημερότητες, άμεσα πρέπει να συσταθεί όλος ο Ηρακλής για να διεκδικήσει ότι του αναλογεί. Μην αφήσετε αυτή την απόφαση να περάσει στο ντούκου!

Υ.Γ 2: Παιχνίδι ορόσημο για το τμήμα μπάσκετ με τον Ερμή Αγιάς, όπως και για την ομάδα γυναικών στο μπάσκετ. Σαββατοκύριακο έχει Ιβανώφειο.

Υ.Γ 3: Αν δεν διασφαλιστούν τα κτήρια του Ηρακλή, τότε η μετακόμιση θα είναι νάρκη που ήδη είναι έτοιμη να σκάσει ανά πάσα στιγμή!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ