Ο κίνδυνος και η αναποφασιστικότητα! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Ο κίνδυνος και η αναποφασιστικότητα!




Μπορεί το αγωνιστικό να βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά το εξωαγωνιστικό προβληματίζει ακόμα περισσότερο, όμως αυτό που προέχει για την ώρα είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, και για να γίνει αυτό θέλει μόνο νίκες!

Ο Τομ Παπαδόπουλος πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να κάνει με την ΠΑΕ, καθώς η τροπολογία μπορεί να ψηφίστηκε, αλλά τα άμεσα χρήματα που χρειάζονται είναι αρκετά, πράγμα το οποίο είναι πρόβλημα, τρανό παράδειγμα η περίπτωση του Γιάννη Λουκίνα. Και από αύριο αναμένεται να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Και μαζί με την υπόλοιπη διοίκηση πρέπει άμεσα να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας, γιατί έχουν μείνει ελάχιστοι μέσα στο διοικητικό συμβούλιο, και ο ίδιος για να δει αυτά που θέλει, πρέπει να κάνει πράξεις, και όχι να λέει μεγάλα λόγια! Αναφέρθηκε για μεγάλες εταιρίες, για την μεγάλη βοήθεια του Ηλία Θεοδωρίδη και πως θέλει να τον εντάξει στο δ.σ, όμως αυτή την στιγμή ο Ηρακλής χρειάζεται ρευστό και κινήσεις για να απασφαλιστεί η βόμβα του υποβιβασμού!
Αυτό που δεν μπορεί να αντιληφθεί ο κόσμος είναι τι έχει στο μυαλό του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, και τι βλέψεις έχει για τα προβλήματα που υπάρχουν, και τι στόχο έχει για την νέα χρονιά. Το γήπεδο θα παραμείνει έτσι γιατί ο κόσμος δεν βλέπει κάποια ελπίδα σχετικά με τα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στην Μίκρα!

Ένα γήπεδο το οποίο πριν λίγα χρόνια είχε 22.000 σε μπαράζ με την ΑΕΚ, και τώρα ο κόσμος έχει αποστασιοποιηθεί δικαιολογημένα γιατί μέχρι στιγμής δεν βλέπει κάποια προοπτική. Ο κόσμος για να επιστρέψει χρειάζεται αλήθειες, πράξεις, και δυναμικές παρεμβάσεις σε ζητήματα τα οποία προσβάλλουν τον σύλλογο, κάτι το οποίο έπρεπε να είχε κάνει η διοίκηση από την πρώτη στιγμή που πήρε τις μετοχές στα χέρια της!

Άφησε την κυβέρνηση να καθυστερεί, άφησε την κυβέρνηση να διογκώνει το πρόβλημα, και μόλις ανακοινώθηκαν οι εκλογές , τότε ενεργοποιήθηκε η υπόσχεση της τροπολογίας, ενώ αυτή έπρεπε να ήταν από την πρώτη στιγμή! Και πόσα ακόμα γεγονότα τα οποία προβληματίζουν τον Θανάση Παπαδόπουλο.

Στην Μίκρα περιμένουν να τελειώσει η χρονιά, και η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία, και μετά να προβούν σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις.

Το μεγάλο θέμα είναι τι θέλει να κάνει ο μεγαλομέτοχος, αφού πριν από λίγες εβδομάδες αναφέρθηκε ότι κλείνει η κάνουλα των χρημάτων και μετέπειτα ανακάλεσε την δήλωση τους, αφού τοποθετήθηκε εκ νέου ότι θα είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές μέχρι το τέλος της περιόδου.
Το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα θερμό, και ίσως να έχουμε ακόμα πιο σημαντικές εξελίξεις.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ