ΠΑΤΡΙΚ ΜΠΑΜΦΟΡΝΤ, ONE MAN SHOW (0-2) ΣΤΟ ΠΡΕΣΤΟΝ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

ΠΑΤΡΙΚ ΜΠΑΜΦΟΡΝΤ, ONE MAN SHOW (0-2) ΣΤΟ ΠΡΕΣΤΟΝ!

Με τον Πάτρικ Μπάμφορντ να "πυροβολεί" δις τα δίχτυα της Πρέστον Νόρθ Έντ, η Λιντς Γιουνάιτεντ πέρασε αλώβητη από το "Ντιπντέιλ" (0-2), έσβησε τα κακώς κείμενα της ήττας με τη Μπέρμιγχαμ και σαλπάρει για ένα καλό φώτο φίνις με στόχο πάντα την απευθείας άνοδο στη Πρέμιερ Λιγκ.
Βέβαια για ένα έρθει αυτή η νίκη έπρεπε να φτάσουμε στο 49' λεπτό της αναμέτρησης, αφού οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Πίρσον με τα "παγόνια" να ανεβάζουν στροφές και να πιέζουν την εστία του Ρουντ από όλες τις μεριές.
Για να επιτευχθεί ωστόσο το πρώτο τέρμα, έπρεπε το ρολόι να δείξει το 62' λεπτό, αφού μετά από επίθεση της ομάδα μας, ο Πάτρικ Μπάμφορντ πήρε τη μπάλα στα πόδια του και έξω από τη μεγάλη περιοχή "κεραυνοβόλησε" με το τόπι να πηγαίνει με όμορφο τρόπο στο δεξί άκρο του ανήμπορου να αντιδράσει Ρουντ (0-1).
Ο Πάτρικ Μπάμφορντ έδωσε το σύνθημα νίκης με το υπέροχο τέρμα του και μάλιστα δεν άργησε να έρθει και το δεύτερο τέρμα που ουσιαστικά "σφράγιζε" τη μεγάλη νίκη της Γιουνάιτεντ σε μια υπέροχη βραδιά.
Ο υψηλόσωμος κυνηγός ότι δεν έκανε στο Μπέρμιγχαμ το περασμένο Σάββατο το πραγματοποίησε αυτή τη βραδιά, αφού στο 76' λεπτό μετά από μπαλιά ακριβείας του Κλιχ στη μικρή περιοχή ο "ΜΠΑΜ"φορντ με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-2 και τα πανηγύρια στις εξέδρες του Ντιπντέιλ μπροστά σε 5.600 φιλάθλους που ταξίδεψαν μόλις είχαν ανάψει για τα καλά.
Ο Μαρσέλο Μπιέλσα από εκεί και πέρα αποφάσισε να προβεί σε αλλαγές: Μέσα ο Μπεράρντι στο 77' έξω ο Χάρισον, μέσα οι Φόρσο και Ρουφ και στο πάγκο για ξεκούραση οι Ρόμπερτς και ο MVP Μπάμφορντ για το αναμενόμενο standing ovation.
Έκπληξη από τον Μαρσέλο Μπιέλσα που έριξε στην αρένα τον όχι και τόσο σίγουρο Πάμπλο Ερνάντεζ (!!!) ρισκάροντας με την επιλογή του. Από εκεί και πέρα οι άλλοι 10 γνωστοί και με εξαιρετέοι: Κασίγια, Γιάνσον, Κούπερ, Έιλινγκ, Αλιόσκι, Φίλιπς, Χάρισον, Κλιχ, Ρόμπερτς και στην επίθεση ο Πάτρικ Μπάμφορντ που επιτέλους μετά από 4-5 αγωνιστικές "μάτωσε" τα δίχτυα.
Με τη νίκη αυτή καθ'αυτή η Λιντς πέρασε στη 2η θέση με 79 πόντους, έναντι 78 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που έχει δύσκολο έργο αύριο βράδυ στο Μπέρμιγχαμ. Η Νόριτς θεωρητικά πάντα έχει εύκολο έργο κόντρα στη Ρέντινγκ στο "Κάροου Ρόουντ".
Επόμενος αντίπαλος το Σάββατο (13/04) στο "Έλαντ Ρόουντ" η Σέφιλντ Γουένσντει στο μεγάλο ντέρμπι του Γιορκσάιρ.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ