Κυριάκος ο καπνιστής, κάποιος άλλος Παοκτσής ή η ιατρός Μανώλα στη βουλή; - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Κυριάκος ο καπνιστής, κάποιος άλλος Παοκτσής ή η ιατρός Μανώλα στη βουλή;

Αναρωτιέται η VORIA γιατί το ΠΑΣΟΚ -ή με οποιοδήποτε άλλο όνομα εκπροσωπείται ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος στις εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων χρόνων- λαμβάνει στην Α’ Θεσσαλονίκης ποσοστό χαμηλότερο του πανελλαδικού; 
Μία από τις εξηγήσεις τις οποίες δίνει μερίδα στελεχών του είναι ότι το Κίνημα στερείται ουσιαστικά κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια από το 2012 και μετά. 
Σύμφωνα με τα στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. ο ρεαλιστικός εκλογικός στόχος για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι η επίτευξη ποσοστού ίσου με το πανελλαδικό, γεγονός που θα επιτρέψει στο Κίνημα να εκπροσωπηθεί με τουλάχιστον έναν βουλευτή στην επόμενη Βουλή.

Αυτήν τη βουλευτική έδρα θα διεκδικήσουν είκοσι υποψήφιοι και ο καθένας με ...τον τρόπο του!
Από αυτούς ξεχωρίζουν 3 που προέρχονται από τον ΠΑΟΚ με τη διαφορά ότι οι 2 έχουν και άλλο πολιτικό και κοινωνικό έργο  χωρίς να το διατυμπανίζουν, ενώ ο τρίτος μιλάει μόνο για το υπαλληλικό παρελθόν του!

ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ ΚΟΥΛΑ: αθλήτρια του στίβου στην εθνική ομάδα και τον ΠΑΟΚ. Ήταν πρωταθλήτρια στα 100μ., προπονήτρια το 1996-97 της Βούλας Πατουλίδου στο μήκος (ήταν προπονήτρια στον ΑΣ ΠΑΟΚ, στον ΑΣ Αρη και στην Εθνική Ομάδα Στίβου). Είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής με διδακτικό έργο σε Γυμνάσια-Λύκεια της Θεσσαλονίκης και στο ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ ενώ διετέλεσε και Γενική Γραμματέας Αθλητισμού το 2012.


ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ: δικηγόρος στο επάγγελμα, στέλεχος της αυτοδιοίκησης από το 2003, νυν αντιδήμαρχος και πρώην πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου στο δήμο Νεάπολης Συκεών, αθλητής του χάντμπολ ΠΑΟΚ, υποψήφιος και σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις (2012 5η θέση, 2015 πρώτος επιλαχών). Του πήρε την έδρα ο πρώτος Βενιζέλος που τώρα...λείπει...

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ: επί σχεδόν 20ετια στους κόλπους του ΠΑΟΚ, υπεύθυνος επικοινωνίας του Δικεφάλου ως και πριν από λίγο καιρό. Συμμετέχει πρώτη φορά σε εκλογές. Μανιώδης καπνισ΄της όπως παρατηρούμε και στην φωτογραφία. Φραπόγαλο  τασάκι και κρασάκι με 25 τσιγάρα συνοδεία... Τώρα πως συνδιάζει φραπέ με λευκό κρασί Μπουτάρη, είναι ένα άλλο θέμα....Ρωτήστε τον!

Εάν ο κάθε ψηφοφόρος έχει το δικαίωμα να βάλει έστω 3 σταυρούς προτίμησης, δεν συμφωνείται και εσείς ότι ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ ΚΑΙ ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ αξίζουν να πάρουν τις ψήφους του κάθε Παοκτσή και αντικαπνιστή;!! Τι ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ θα ήμασταν εάν επικροτούσαμε τους καπνιστές;

Και γιατί να μη βάλουμε και μία ψήφο σε γυναίκα ιατρό με έργο και αγωνιστικότητα; Ψήφο λοιπόν στην ιατρό ΜΑΝΩΛΑ ΕΛΛΗ!

ΜΑΝΩΛΑ ΕΛΛΗ: συνταξιούχος ιατρός του ΕΦΚΑ, υποψήφια και στις εκλογές του 2015, ενώ στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Σπύρου Βούγια

Προτάσεις κάνουμε, δεν καθορίζουμε τη ψήφο σας. Αυτή είανι μυστική και σεβαστή! Καλή επιτυχία και καλό αγώνα σε όλους τους υποψήφιους!Και μακριά από ξενύχτια και τσιγάρ@!!!



ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ