Director of Coaching και προπονητής στους GPS της Νέας Υόρκης ο Γιώργος Κυριαζής! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Director of Coaching και προπονητής στους GPS της Νέας Υόρκης ο Γιώργος Κυριαζής!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κάνει ένα σπορ, γένι, κείμενο και υπαίθριες δραστηριότητες

Ο  παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και άλλων ομάδων, και νυν προπονητής Γιώργος Κυριαζής, ανακοινώθηκε ως διευθυντής και προπονητής της περιφερειακής ομάδας του GPS της Νέας Υόρκης.

Ο Γιώργος Κυριαζής γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 28 Φεβρουαρίου του 1980, ως ποδοσφαιριστής είχε μια καριέρα 18 χρόνια παίζοντας σε Ελλάδα, Ιταλία & ΗΠΑ.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σε ηλικία 16 χρονών όταν υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ηρακλή 1908, εκεί έμεινε για επτά χρόνια,παίζοντας 134 αγώνες, και σημείωσε εννέα γκολ.

Το 2003  υπέγραψε  στην ιταλική Αρέτσο  στην Serie B και έπαιξε για δύο χρόνια. Στη συνέχεια υπέγραψε στην Τριεστίνα, επίσης της Serie Β στην Ιταλία,έχοντας  93 συμμετοχές, για να περάσει και από την  Σαλερνιτάνα 1919 πριν επιστρέψει στην πρώην ομάδα του στην Ελλάδα το 2010, ο λόγος για τον Ηρακλή.

Το 2012 υπέγραψε στους Ρότσεστερ Ρινόκερους  μετρώντας 39 εμφανίσεις σε 2 χρόνια.

Ο Γιώργος εκπροσώπησε επίσης την Εθνική ομάδα U21, με 23 εμφανίσεις και 3 γκολ. Ήταν μέλος της ομάδας U21 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ποδοσφαίρου 2002 της UEFA.

Ο 39 χρόνος είναι προπονητής της UEFA και έχει περάσει τα τελευταία 6 χρόνια προπονητής στους Ρότσεστερ Ρινόκερους .
 Ήταν ο βοηθός προπονητή της πρώτης ομάδας το 2015,  όταν η ομάδα του στέφθηκε στο usl πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία των συλλόγων.
 Ο Κυριαζής έχει από τότε εργαστεί με αρκετές ομάδες νέων ομάδων, οδηγώντας τα κορίτσια u16s στον τίτλο της Νέας Υόρκης του δυτικού κυπέλλου αυτή την σεζόν.

Η ανακοίνωση για τον Γιώργο Κυριαζή:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Γιώργος θα ενταχθεί στο GPS της Νέας Υόρκης με άμεσο αποτέλεσμα. Θα αναλάβει το ρόλο ως διευθυντής του προπονητικό του προγράμματος περιφερειακής ομάδας GPS της Νέας Υόρκης.

" το επαγγελματικό φόντο του Γιώργου, συμπεριλαμβανομένων των εμπειριών του στο εξωτερικό μαζί με την τεράστια γνώση του ποδοσφαίρου του θα είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για το κλαμπ," είπε ο γενικός διευθυντής του GPS της Νέας Υόρκης Mπράιαν pάτερσον " ο Γιώργος έχει εμπλακεί στο ποδόσφαιρο στο Ρότσεστερ και στη Βόρεια Νέα Υόρκη για αρκετά χρόνια, γνωρίζει καλά το ποδοσφαιρικό τοπίο εδώ και τι απαιτείται για να πάρει τους παίκτες και τις ομάδες μας στο επόμενο επίπεδο."
Ο Γιώργος θα επιβλέπει το πρόγραμμα περιφερειακής ομάδας της Νέας Υόρκης που κινείται προς τα εμπρός, καθώς και την εκπαίδευση στα κορίτσια του προγράμματος περιφερειακής ομάδας. Περιμένουμε να καλωσορίσουμε τον Γιώργο στο κλαμπ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα περιφερειακής ομάδας του gps ny και τα δοκιμαστικά για την επίσκεψη της σεζόν.

Καλή αρχή με υγεία και επιτυχίες ευχόμαστε όλοι οι συντελεστές της Αθλητικής Γνώμης στον Γιώργο Κυριαζή .

Γράφει ο Δημήτρης Δικαίος.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ