Πρώτη φορά αντίπαλοι ο Κοσμάς Τσιλιανίδης με τον Αστέρα Τρίπολης! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Πρώτη φορά αντίπαλοι ο Κοσμάς Τσιλιανίδης με τον Αστέρα Τρίπολης!


Την Κυριακή στις 15:00 στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1, ο αγώνας αυτός είναι ιδιαίτερος για τον μεσοεπιθετικό των Κρητικών Κοσμά Τσιλιανίδη, ο οποίος θα αντιμετωπίσει πρώτη φορά την πρώην ομάδα του.

Ο 25 χρόνος Θεσσαλονικιός είχε μια επιτυχημένη τριετία στους Αρκάδες, έχοντας γεμάτες χρονιές, φτάνοντας ως και την Ευρώπη πέρυσι, με τον ίδιο να πετυχαίνει το παρθενικό του τέρμα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στην αναμέτρηση με την Χιμπέρνιαν στην Τρίπολη που ολοκληρώθηκε με 1-1, με τον Αστέρα να μένει εκτός συνέχειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσιλιανίδης σκόραρε σε όλες τις διοργανώσεις πέρυσι με τον Αστέρα, με το μοναδικό γκολ του στο πρωτάθλημα να είναι με τον ΟΦΗ, δίνοντας στον Αστέρα βαθιά ανάσα στον βαθμολογικό πίνακα, αφού με το αποτέλεσμα αυτό ήθελε μόνο νίκη με τον Πανιώνιο, χωρίς να περιμένει τι θα κάνουν οι άλλοι, για την ιστορία η αναμέτρηση τελείωσε με 1-1, με τον Τσιλιανίδη να ισοφαρίζει!

Συνολικά φόρεσε την φανέλα του Αστέρα από το 2016 ως το 2019, έχοντας 86 συμμετοχές και 8 τέρματα, οι 67 συμμετοχές με τα 3 γκολ ήταν στο πρωτάθλημα, οι 2 με 1 γκολ στην Ευρώπη, και οι 17 με 4 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδος.

Με την φανέλα του ΟΦΗ, έχει κλέψει τις εντυπώσεις, αφού αναδείχθηκε MVP  της 3ης αγωνιστικής, ενώ σε 4 παιχνίδια έχει σημειώσει 3 γκολ, όσα πέτυχε πέρυσι σχεδόν σε όλη την χρονιά...

Σίγουρα ο αγώνας κόντρα στην πρώην ομάδα του θα έχει πολλές ιδιαιτερότητες για αυτόν, αλλά και τον Αστέρα, κυρίως όταν βρεθούν οι δύο ομάδες στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ".

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έφθασε τα 200 παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο 25 χρόνος μεσοεπιθετικός έφθασε τους 89 αγώνες στο πρωτάθλημα της Super League, 61 στη Football League, 14 στην Γ' Εθνική, 34 στο Κύπελλο Ελλάδας και δύο ματς σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.


Ο Τσιλιανίδης ξεκίνησε εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του ΟΦΗ έχοντας τρία τέρματα (πρώτος στη σχετική λίστα των σκόρερ μαζί με Μάνο, Φερνάντεζ και Βέλλιο) και μία ασίστ.

Ο Τσιλιανίδης σε εικόνες και στους δύο:

Αποτέλεσμα εικόνας για Κοσμάς Τσιλιανίδης
Αποτέλεσμα εικόνας για Κοσμάς Τσιλιανίδης

Αποτέλεσμα εικόνας για Κοσμάς ΤσιλιανίδηςΣχετική εικόνα
Αποτέλεσμα εικόνας για Κοσμάς Τσιλιανίδης γκολ οφη αστερας

Επιμέλεια: Δημήτρης Δικαίος

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ