4ο Football Scouting Camp - Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

4ο Football Scouting Camp - Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής

Στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί το 4ο Football Scouting Camp που διοργανώνει ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με την Top Player Company.
Το camp που είχε ανακοινωθεί να πραγματοποιηθεί περί τα τέλη Οκτωβρίου, πήρε μια μικρή αναβολή, λόγω του πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος ιταλικών ομάδων να παραβρεθούν, καθώς, αφ' ενός μεν έχει διαπιστωθεί το υψηλό επίπεδο των ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν, αφ' ετέρου δε, είναι πιο κοντά στη μεταγραφική περίοδο Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου. Ήδη 7 ομάδες έχουν δηλώσει τους εκπροσώπους τους και αναμένονται άλλες 2 ή 3.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Top Player Company, στα 3 προηγούμενα camp, δοκιμάσθηκαν περίπου 210 ποδοσφαιριστές, γεννημένοι τα έτη 1999 έως 2005 και 38 από αυτούς επιλέχθηκαν να δοκιμασθούν επί ιταλικού εδάφους. Μετά τις δοκιμές, 26 πήραν το "πράσινο φως" και εντάχθηκαν ή πρόκειται να ενταχθούν στο προσεχές χρονικό διάστημα, στους συλλόγους που τους επέλεξαν.
Το συγκεκριμένο camp αφορά ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 2000 έως 2006. Η αίτηση για τη συμμετοχή, θα γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας η οποία έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας (www.makedonikos.liti.gr) και θα είναι ενεργή μέχρι την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ