ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ELLAND ROAD - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ELLAND ROAD

Με στόχο μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο φρούριό της, το Ellland Road, αντιμετωπίζει σήμερα (17.00 ώρα Ελλάδας) η Leeds United (3η θέση, 28 βαθμοί) τους πάντοτε επικίνδυνους Blackburn Rovers (16η θέση, 18 βαθμοί). Στην αναμέτρηση με την QPR ήρθε η μάλλον ευκολότερη φετινή νίκη χωρίς άγχος, αν και πάλι η επιθετική δυστοκία έκανε την εμφάνισή της, και οι παίκτες του Marcelo Bielsa είναι έτοιμοι να εκμεταλλευτούν αυτό το θετικό momentum και να προσθέσουν τρεις βαθμούς στη συγκομιδή τους.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Eddie Nketiah, ο οποίος μετά το πρόβλημα στους κοιλιακούς παραμένει αμφίβολο το πότε ακριβώς θα νιώσει έτοιμος να αγωνιστεί και θα ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημά του σύντομα. Πέραν του Nketiah όμως, εκτός παραμένουν με τραυματισμούς οι Ezgjan Alioski, Adam Forshaw και Jamie Shackleton, ενώ επιστρέφει ο Barry Douglas. Τέλος, ο Kiko Casilla είναι ακόμη κανονικά διαθέσιμος μέχρι να δοθεί η ετυμηγορία της ομοσπονδίας για το ζήτημα ρατσιστικής συμπεριφοράς για το οποίο κατηγορείται πλέον επίσημα.
Για τους φιλοξενούμενους του Tony Mowbray που προέρχονται από νίκη επί της Sheffield Wednesday με ανατροπή, οι μόνες απουσίες είναι αυτές των δύο Ιρλανδών Darragh Lenihan και Greg Cunningham λόγω τραυματισμού και ο Βρετανός τεχνικός θα στηριχτεί στην ενδεκάδα που του έδωσε τη νίκη την προηγούμενη εβδομάδα.
EPIMELEIA
ΧΑΡΗΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΤΣΑΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ