Πανιώνιος-ΟΦΗ 1-2: Επέστρεψε στις νίκες με την υπογραφή του Τσιλιανίδη! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Πανιώνιος-ΟΦΗ 1-2: Επέστρεψε στις νίκες με την υπογραφή του Τσιλιανίδη!


Στις νίκες επέστρεψε ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε του Πανιωνίου με 1-2 στην Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1, με κορυφαίο παίκτη τον Κοσμά Τσιλιανίδη με ένα γκολ και μια ασίστ, αλλά και ένα χαμένο πέναλτι.
Οι Κρητικοί είχαν αρκετά άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, ο 25 χρόνος μεσοεπιθετικός έλειψε σε δύο αγώνες με την Αστέρα στην Τρίπολη και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το κύπελλο Ελλάδος.
Με την επιστροφή του έβαλε την σφραγίδα του, δίνοντας την ασίστ στον Φιγκεϊρέδο στο 8', στο 55' έγραψε το τελικό 1-2, ενώ στο 69' έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 1-3 αφού αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.
Για τον Πανιώνιο είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μιλόσεβιτς στο 48'.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κοσμάς Τσιλιανίδης είχε σκοράρει και στο πρώτο ματς στο Γεντί κουλέ, μεταξύ των δύο ομάδων, με το σημερινό τέρμα έφτασε τα 6 σε 19 αγωνιστικές, αλλά ανέβασε και τις ασίστ του που έγιναν 5.

Τα γκολ: Μιλόγεβιτς 48' - Φιγκεϊρέδο 8', Τσιλιανίδης 55'.

Ενδεκάδες
Πανιώνιος: Κότνικ, Μασούρας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς (46' Κιάκος), Κόρμπος, Οικονομίδης (46' Παπανικολάου), Εμμανουηλίδης, Μιλόγεβιτς (78' Γρίβας), Τσιλούλης, Αραμπούλι
ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Κουτρουμποής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Στάικος, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης, Βαζ (77' Μάνος), Σεμέδο (88' Μπράουν), Φιγκεϊρέδο.

Επιμέλεια: Δημήτρης Δικαίος.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ