ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ "ΕΛΑΝΤ ΡΟΟΥΝΤ" ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΛΒΣ Η ΛΙΝΤΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2022/23 - ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - "ΜΑΤΙΕΣ" ΣΕ ΡΟΜΕΟ ΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΣΙΤΙ - ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΙΕΜΟΥΝΤΟ ΤΗΣ ΠΣΖ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ "PEACOCKS! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ "ΕΛΑΝΤ ΡΟΟΥΝΤ" ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΛΒΣ Η ΛΙΝΤΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2022/23 - ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - "ΜΑΤΙΕΣ" ΣΕ ΡΟΜΕΟ ΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΣΙΤΙ - ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΙΕΜΟΥΝΤΟ ΤΗΣ ΠΣΖ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ "PEACOCKS!

 Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η κλήρωση της Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν 2022-23 στα γραφεία της FA με τη Λιντς Γιουνάιτεντ να ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της στο "Έλαντ Ρόουντ" κόντρα στην Γουλβερχαμπτον.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το Πρωτάθλημα της νέας χρονιάς, το πιο συναρπαστικό Πρωτάθλημα στο κόσμο έχει ορισθεί να ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου, ημέρα Παρασκευή με το ματς Κρίσταλ Πάλας Άρσεναλ με το Λονδρέζικο ντέρμπι φυσικά να κλέβει τις εντυπώσεις στο "Σέλχαρστ Παρκ".
Όσον αφορά το ιστορικό σωματείο του Γιορκσάιρ θα υποδεχθεί 6 Αυγούστου στην day 2 την Γουλβς στις 17:00 η ώρα Ελλάδας (15:00 η ώρα Βρετανίας), μια ανανεωμένη Λιντς η οποία την 2η αγωνιστική θα αγωνισθεί με τη Σάουθαμπτον, ενώ την 3η αγωνιστική το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς θα είναι με την Τσέλσι του Τόμας Τούχελ εντός έδρας.
Το μεγάλο ντέρμπι με την "μισητή" Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διεξαχθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στο "Όλντ Τράφορντ", ενώ Άρσεναλ και Λίβερπουλ θα την βρει τον Οκτώβριο, όπου ευχή όλων είναι η ομάδα μας να είναι ψηλά στην βαθμολογία. Boxing Day με τη Μάντσεστερ Σίτι.
Τέλος να υπογραμμιστεί ότι η Premier League θα διακοπεί, όπως και όλα τα πρωταθλήματα, για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, με την τελευταία αγωνιστική να διεξάγεται στις 12-13 Νοεμβρίου και η δράση να επανέρχεται στις 26 Δεκεμβρίου στην Boxing Day. Για πρώτη φορά δεν θα υπάρξουν αγώνες ανάμεσα στην Boxing Day και την Πρωτοχρονιά.
-Ραγδαίες οι εξελίξεις και μάλιστα μας πρόλαβαν οι εξελίξεις και εχθές το τονίσαμε, ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει "θέμα" μεταξύ του Κάλβιν Φίλιπς και της διοίκησης του Αντρέα Ραντριτζάνι.
Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ που στη κυριολεξία έχουν πάρει φωτιά, ο 26χρονος άσος άλλαξε ατζέντη και ζήτησε να αποχωρήσει το καλοκαίρι από το Γιορκσάιρ και το "Έλαντ Ρόουντ" με προορισμό το Μάντσεστερ για να ντυθεί στα "μπλε" της Σίτι!!!
Οι "πολίτες" του μάνατζερ, Πεπ Γκουαρδιόλα περίμεναν να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του Φίλιπς με την Εθνική Αγγλίας από το Nation League και ύστερα να προχωρήσει σε κατάθεση πρότασης, η οποία σύμφωνα με το "The Insider" κυμαίνεται στα 50 εκατομμύρια λίρες, την ώρα όπου οι ιθύνοντες των "λευκών" ζητάνε ακατέβατα 60 εκατομμύρια λίρες για να ανοίξουν την πόρτα στον 26χρονο άσο που θέλει να κάνει τελικά το βήμα στην καριέρα του.
Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τα χείλη των ανθρώπων, περιμένουν και αυτοί να μιλήσουν με τον Φίλιπς και τον νέο ατζέντη του που δουλεύει τη μεταγραφή του παίκτη που πήρε την απόφαση να αφήσει το σπίτι του και το Λιντς και να τεθεί στη διάθεση του Γκουαρδιόλα, όπου θα βρει και τον κολλητό του, τον Τζακ Γκρίλις.

-Μεταγραφικά τώρα, νέα ονόματα προστέθηκαν στη λίστα του Τζέσι Μαρς, που σκανάρει την αγορά και ένα από αυτά είναι ο στράικερ της ΠΣΖ (σ.σ. δανεικός στη Λανς τα τελευταία 2 χρόνια), Αρνάουντ Καλιεμουντό και ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομέο Λάβια.
Ο Καλιεμουντό που τα δικαιώματα του ανήκουν στην ΠΣΖ, αγωνίζεται εδώ και δύο χρόνια με τη φανέλα της Λανς, με την οποία έχει πετύχει 19 τέρματα σε 60 αγώνες η "The Indepent" αναφέρει ότι η Γιουνάιτεντ κατέθεσε πρόταση 17 εκατομμυρίων λιρών στους Παριζιάνους και ευελπιστούν σε θετικά νέα, μια πρόταση πάντως που μελετάτε και δεν είναι εύκολη, καθώς η ΠΣΖ πιστεύει πολύ στο ταλέντο του Καλιεμουντό και θέλει να έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που επιτευχθεί συμφωνία.
Ο πιτσιρικάς πάντως είναι θετικός να μετακομίσει στη Βρετανία και να αγωνισθεί στη Πρέμιερ Λιγκ, με τις συζητήσεις - επαφές των δύο εμπλεκόμενων να συνεχίζονται και σύντομα θα υπάρξουν νέα από τους Παριζιάνους που ακόμα δεν έχουν αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με τους δανεικούς!
-Από εκεί και πέρα, σημερινό δημοσίευμα της "The Athletic" μπλέκει τη Λιντς και τη Σάουθαμπτον για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ρομέο Λάβια, που ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι.
Το ρεπορτάζ ισχυρίζεται ότι "Άγιοι" και "Παγόνια" έχουν στο στόχαστρο τους τον 18χρονο ταλαντούχο μέσο, την ώρα όπου οι "πολίτες" δεν δείχνουν διάθεση να τον παραχωρήσουν δανεικό (σ.σ. για την ώρα), καθώς το προπονητικό σταφ πιστεύει πολύ στις ποδοσφαιρικές του αρετές και σίγουρα είναι το μέλλον της Σίτι για τα επόμενα χρόνια.
Το δημοσίευμα τονίζει ότι ο Λάβια πέρυσι έκανε το ντεμπούτο του με την "γαλάζια" φανέλα σε ένα παιχνίδι του FA Cup και ένα ακόμα στο Κύπελλο Αγγλίας, όμως είναι από τα βασικά στελέχη της U18 με το μέλλον να του ανήκει.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ