ΧΤΥΠΑΕΙ" ΖΟΑΟ ΠΕΔΡΟ ΚΑΙ ΙΣΜΑΙΛΑ ΣΑΡ ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ Η ΛΙΝΤΣ! - - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

ΧΤΥΠΑΕΙ" ΖΟΑΟ ΠΕΔΡΟ ΚΑΙ ΙΣΜΑΙΛΑ ΣΑΡ ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ Η ΛΙΝΤΣ! -

 ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΩΝ "ΣΦΗΚΩΝ" - ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΓΙΑ ΣΑΡ! - "ΧΑΛΑΣΕ" Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΙΕΜΟΥΝΤΟ, ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΝ - ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΟΣΕ ΣΙΦΟΥΕΝΤΕΣ ΤΑ "ΠΑΓΟΝΙΑ" ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ - ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ "CARABAO CUP" ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΛΙΝΤΣ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ανοικτά πολλά ακόμα μέτωπα ως προς τις τελευταίες σημαντικές κινήσεις για τη Λιντς Γιουνάιτεντ, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση της Γουότφορντ για τις περιπτώσεις των Ζοάο Πέδρο και Ισμαίλα Σαρ!
Το ρεπορτάζ από Γαλλία μεριά και συγκεκριμένα με από την "Foot Mercato" εχθές ανάφερε ότι η διοίκηση των "παγονιών" τις τελευταίες ώρες συνομιλεί με τις "σφήκες" για τους Ζοάο Πέδρο και Ισμαίλα Σαρ, δύο πολύ καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι από τα βαριά χαρτιά" του συλλόγου και βρίσκονται στο στόχαστρο κλαμπ από τη Πρέμιερ Λιγκ.
Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο επιθετικό πέρυσι είχε γεμάτη χρονιά όπου σε 28 συμμετοχές είχε τρία τέρματα και ήταν από τα βασικά στελέχη της πορείας της Γουότφορντ, η οποία άσχετα αν έπεσε στη Τσάμπιονσιπ διαθέτει πολύ καλά ταλέντα με τον 20χρονο άσο ωστόσο να θέλει να επιστρέψει στη Πρέμιερ Λιγκ και να είναι θετικός στην προοπτική να μετακομίσει στο "Έλαντ Ρόουντ".
Από εκεί και πέρα, ο Σαρ έχει μεγάλη ζήτηση και είναι ένας ποδοσφαιριστής που υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τα "παγόνια" τα οποία είναι σε θέση να "σπάσουν τα ταμείά" για τον Σενεγαλέζο άσο που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε σούπερ κατάσταση και πέρυσι με τη φανέλα της Γουότφορντ έθελξε με τις εμφανίσεις του και τράβηξε τα βλέμματα από κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ.
Ο 24χρονος υψηλόσωμος στράικερ γεννημένος στο Σέντ Λούις της Σενεγάλης πέρυσι κατέγραψε 22 συμμετοχές και "τίναξε τα δίχτυα" 5 φορές και μπήκε σε αρκετά μπλοκάκια σκάουτερ με την εκπληκτική του σεζόν που ξεχώρισε σαν την "μύγα μέσα στο γάλα".
Για τον Σαρ ωστόσο πρέπει να υπογραμμιστεί ότι στο παιχνίδι απόκτησης έχει μπει τις τελευταίες ώρες και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Τέν Χάνγκ, που βρίσκεται στην αγορά για ενίσχυση στην κορυφή, μετά την "σφαλιάρα" στην πρεμιέρα από τη Μπράιτον.
Πάντως η Λιντς Γιουνάιτεντ είναι μπροστά στη... κούρσα απόκτησης του Σενεγαλέζου επιθετικού και το θέμα να ξεκαθαρίσει άμεσα, καθώς ο Τζέσι Μαρς προσπαθεί να δυναμώσει αρκετά την επίθεση και να γεμίσει το ρόστερ.
Και σε αυτή την κατεύθυνση της αναζήτησης στην αγορά "χάλασε" οριστικά και η μετακίνηση του Αρνό Καλιεμουντό από την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς οι Καταριανοί συμφώνησαν με την Ρεν για τον 20χρονο επιθετικό, ο οποίος θα κοστίσει 23-25 εκατομύρια ευρώ για τους Γάλλους που προστέτουν ένα υπερόπλο το οποίο άργησε να "καπαρώσει" η ομάδα του Τζέσι Μαρς.
Εδώ και κάμποσο καιρό το όνομα του Αρνό Καλιεμουντό "έπαιζε" συνέχεια στα Βρετανικά και Γαλλικά ταμπλόιντ, η Λιντς είχε το προβάδισμα απόκτησης, αλλά ποτέ δεν έκανε επίσημη πρόταση στους Παριζιάνους για τον 20χρονο πιτσιρικά που ναι μεν ήθελε Πρέμιερ Λιγκ, αλλά θα παραμείνει στο Πρωτάθλημα του Σαμπιονά και θα φοράει τη φανέλα των Ρενουά.
Εξάλλου Όρτα και Κίνιαρ πάντα με την σύμφωνη γνώμη του Τζέσι Μαρς και του προπονητικού σταφ συνεχίζει να "τσεκάρει" την αγορά του MLS με την "EL Futbolero" με χθεσινό δημοσίευμα της να αναφέρει ότι τα "παγόνια" έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Χοσέ Σιφουέντες της Λος Άντζελες για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.
Βλέπετε η παραμονή του Ματέουζ Κλιχ "κρέμεται" σε μια λεπτή κλωστή, αφού ο Αμερικάνος κόουτς δεν τον έχει στα βασικά πλάνα του, ενώ ο ίδιος ναι μεν θέλει να παραμείνει στο "Έλαντ Ρόουντ" για ακόμα ένα χρόνο όμως εξετάζει και την περίπτωση να αποχωρήσει με τον μάνατζερ του να τον έχει προτείνει σε Ολλανδικά κλαμπ με την Ουτρέχτη να έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του.
Όπερ σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής από το Εκουαδόρ είναι ψηλά στη λίστα και είναι μια value for money προσθήκη, αν τελικά πραγματοποιηθεί, καθώς θα κοστίσει 6 εκατομμύρια λίρες ποσό που η Γιουνάιτεντ δεν έχει πρόβλημα να επενδύσει.
Πάντως η Λος Άντζελες δεν θα σταθεί εμπόδιο στον 23χρονο μέσο, ο οποίος είναι και στη λίστα και της Μπράιτον που έχει ακόμα δύο ποδοσφαιριστές από το Εκουαδόρ και έχει καλές σχέσεις με μάνατζερ, ενώ το Αγγλικό κλαμπ πάντα επενδύει σε παίκτες από τον Ισημερινό.
Τέλος να τονισθεί ότι εχθές έγινε η κλήρωση για την διοργάνωση του "Carabao Cup" και κληρώθηκε με την Μπάρνσλει, την οποία και θα αντιμετωπίσει για το δεύτερο γύρο στις 22 Αυγούστο στο "Έλαντ Ρόουντ".
Την τελευταία φορά συναντήθηκαν την σεζόν 2019-2020 τα δύο Αγγλικά κλαμπ με τους λευκούς να κερδίζουν με σκορ 1-0 και να παίρνουν την άνοδο στη Πρέμιερ Λιγκ, όπου παραμένουν για τρίτη σερί σεζόν.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

24


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ