ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ... ΔΕΞΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΝΤΣ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ "ER" ΤΗΣ ΓΟΥΛΒΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-1 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ... ΔΕΞΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΝΤΣ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ "ER" ΤΗΣ ΓΟΥΛΒΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-1

 ΣΚΟΡΕΡ ΟΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΚΑΙ ΑΑΡΟΝΣΟΝ - "ΧΑΡΜΑ ΙΔΕΣΘΑΙ" Ο ΜΠΡΕΝΤΑΝ ΑΑΡΟΝΣΟΝ, ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΦΑΝΣ - ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΓΙΑ ΑΝΤΑΜΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΤΕΝΣΕΝ - Ο ΚΛΙΧ ΕΔΩΣΕ ΩΘΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ - ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Πολύ καλή εκκίνηση για τη Λιντς Γιουνάιτεντ, η οποία για τη νέα συναρπαστική σεζόν στη Πρέμιερ Λιγκ, επικράτησε με σκορ 2-1 της μαχητικής και επικίνδυνης Γουλβς του Μπρούνο Λάζε, χάρης τα τέρματα των Ροντρίγκο και Άαρονσον μπροστά στο παθιασμένο κοινό των "παγονιών" που γέμισαν το "Έλαντ Ρόουντ".
Η νέα και ανανεωμένη Λιντς του Τζέσι Μαρς, άρεσε και μάλιστα πολλάκιες έθελξε με την εμφάνιση της, ωστόσο ακόμα έχει μακρύ δρόμο για να δέσει και να βρουν οι νέες προσθήκες την κατάλληλη "χημεία". Πάντως το πρόσημο είναι θετικό και μάλιστα δεν φάνηκε καθόλου να επηρεάζεται από τις απομακρύνσεις των Φίλιπς και Ραφίνια, που κακά τα ψέμματα ήταν "βαρόμετρα" τα τελευταία χρόνια.
Όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας, δεν άλλαξε και πολλά από το τελευταίο φιλικό ο Αμερικάνος κόουτς και αποφάσισε σε σύστημα 4-3-2-1 να παρατάξει τους ίδιους "11" από το τελευταίο φιλικό παιχνίδι με την Κάλιαρι: Μέλιερ, Κρίστενσεν, Γιορέντε, Κοχ, Στράουκ, Άνταμς, Ρόκα, Χάρισον, Άαρονσον, Ροντρίγκο και κορυφή ο Μπάμφορντ.
Η αλήθεια είναι ότι τα "παγόνια" μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και με την ώθηση της κερκίδας προσπάθησαν να ψάξουν ένα γρήγορο γκολ, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι χαμογελάσαν μόλις στο 6' λεπτό, όταν μετά από ασίστ με το κεφάλι του Χουάνγκ ο Ντάνιελ Ποντένσε με γυριστό τυχερό σουτ έγραψε το 0-1.
Το σύνολο του Τζέσι Μαρς, δεν πτοήθηκε καθόλου από το γρήγορο τέρμα των "λύκων", τουναντίον άρχιζε σιγά - σιγά να βρίσκει ρυθμό και να πατάει καλύτερα στο χορτάρι του "Έλαντ Ρόουντ".
Αυτό είχε ως συνέπεια να έρθει η προειδοποιητική βολή στο σουτ του Άαρονσον, που πέρασε ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Ζοσέ Σα, καθώς στο 26' λεπτό της συνάντησης και ύστερα από σύγχυση στα καρέ των φιλοξενούμενων η μπάλα έφτασε στο πόδι του Ροντρίγκο και με τον Ισπανό από πολύ δύσκολη πλάγια θέση να νικάει με συρτό σουτ τον Πορτογάλο και να φέρνει το ματς στα ίσια (1-1), μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Λίγο πριν το ημίχρονο και μετά από κόρνερ ο Γκιμπς Γουάιτ λίγο έλειψε να δώσει εκ νέου προβάδισμα στη Γουλβς, αλλά με εντυπωσιακό εκτίναγμα ο Μέλιερ έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ και το 1-1 έμεινε ως είχε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αμερικάνος κόουτς έκανε κίνηση - ματ, έβγαλε τον Ροντρίγκο και δυνάμωσε το κέντρο και έδωσε φρεσκάδα με τον Ματέουζ Κλιχ που τελικά ήταν αυτός που άλλαξε άρδην την κατάσταση.
Στο 73' λεπτό ο Πολωνός έβγαλε πολύ ωραία μπαλιά από τα αριστερά στον Μπάμφορντ, ο Άγγλος στράικερ σέρβιρε συρτά στην "καρδιά της άμυνας" στον Άαρονσον με τον Αμερικάνο "δαίμονα" να γράφει το 2-1 και να προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού σε πάγκο και κερκίδες.
Ο Μαρς μετά το 2-1 έβαλε Γκέλχαρτ και Σάμερβιλ, ξεκουράζοντας Μπάμφορντ και Άαρονσον, οι οποίοι έκανε πολύ καλή δουλειά και δικαίωσαν τον προπονητή τους, καθώς το πολύτιμο "τρίποντο" στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ ήταν ήδη γεγονός και οι "λευκοί" έδειξαν ότι θα είναι σκληρά καρύδια την εφετινή σεζόν, ενώ ακόμα το ρόστερ τονίζω δεν έχει ολοκληρωθεί.
-Επόμενη αγωνιστική και η δεύτερη για τη Πρέμιερ Λιγκ στο "Σέντ Μέρις" με τη Λιντς να φιλοξενείται το Σάββατο (13/08) και 17:00 η ώρα Ελλάδας από τη Σάουθαμπτον.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ