Τον κράξαμε τον Μπενζεμά αλλα σήκωσε τη Χρυσή Μπάλα 2002 με πρώην σύντροφο έλληνα ποδοσφαιριστή. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Τον κράξαμε τον Μπενζεμά αλλα σήκωσε τη Χρυσή Μπάλα 2002 με πρώην σύντροφο έλληνα ποδοσφαιριστή.

 η πανέμορφη Η σύντροφος του Karim Benzema



Η Αμερικανίδα Jordan Ozuna με την εξωτική ομορφιά έλαμψε στο πλευρό του Γαλλοαλγερινού, στην τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας.

Η πανέμορφη Jordan Ozuna είναι η σύντροφος του Γαλλοαλγερινού άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, η μία από τις τρεις γυναίκες που βρέθηκαν στο πλευρό του σε αυτή τη σημαντική βραδιά της ποδοσφαιρικής του καριέρας. 

Remaining Time 0:00
 

Οι άλλες δύο ήταν η μητέρα του και η πρώην σύζυγός του, Cora Gauthier με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον 5χρονο Ibrahim. Η σχέση της Ozuna με τον Benzema μετράει μόλις τρεις μήνες, αν και οι φήμες ότι είναι ζευγάρι είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Μάιο. 

Η 32χρονη γράφτηκε πως υπήρξε επίσης ζευγάρι το 2020 με τον Παναγιώτη Τριαρίδη, τον 29χρονο Έλληνας εξτρέμ που γεννήθηκε στη Γερμανία και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Φρανκφούρτης και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ποια είναι η Jordan Ozuna

Η Jordan Ozuna είναι μοντέλο και ζει στη Νέα Υόρκη. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες, αλλά οφείλει την εξωτική της ομορφιά στη Χαβάη, τον τόπο καταγωγής του πατέρα της.  

Πριν ξεκινήσει να ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, εργαζόταν ως σερβιτόρα στα Hooters στο Λας Βέγκας.

Στον λογαριασμό της στο Instagram, δε θα βρεις selfies της με τον 34χρονο, όπως ούτε και στη δική του σελίδα.

ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ  https://www.oneman.gr/women/jordan-ozuna-i-panemorfi-sintrofos-tou-karim-benzema/?utm_source=News247&utm_medium=BestofNetwork_article&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos2

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ