Αετοί της ΑΕΚ Σκλάβοι Γερακάρηδων Mε Νοσηρές Συμπεριφορές Αντί Ελεύθεροι Και Δυνατοί Στον Αέρα. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Αετοί της ΑΕΚ Σκλάβοι Γερακάρηδων Mε Νοσηρές Συμπεριφορές Αντί Ελεύθεροι Και Δυνατοί Στον Αέρα.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος έκανε μια ανάρτηση χθες Τρίτη (18/10), για τον αετό της AEK, τον «Οδυσσέα», που κάνει πτήσεις στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».



Ο πασίγνωστος ηθοποιός και οπαδός της ΑΕΚ τόνισε πως οι πτήσεις του αετού πρέπει να σταματήσουν στο νέο γήπεδο, σχολίασε ότι η θέση του αετού είναι στη φύση και μίλησε και για βασανιστήρια.

Με αφορμή το επικριτικό σχόλιο του Καφετζόπουλου, ο εκπαιδευτής του «Οδυσσέα» Σταύρος Αθανασίου, απάντησε στον ηθοποιό, θυμίζοντάς του κάτι από το παρελθόν.



Ο Καθένας λέει τα δικά του, ΔΕΝ θα μπούμε στη δικιά τους κόντρα αλλά ο εξαναγκασμός άγριων ζώων σε γυμνάσματα προκειμένου να ψυχαγωγηθούν οι άνθρωποι, είναι μια πρακτική παρωχημένη, βάρβαρη και εγκυμονεί κινδύνους και για τους ίδιους.

 Ο γνωστός γερακάρης της ΑΕΚ, ο κ Αθανασίου, ο πρόεδρος του συλλόγου ιερακοτρόφων, παρευρέθηκε σε γλέντι, στο μαγαζί του γνωστού Κρητικού καλλιτέχνη «Ντελίνα» στα Ανώγεια Κρήτης,  και ως άλλως «αρκουδιάρης», κρατούσε μαζί του ως ατραξιόν έναν θηλυκό χρυσαετό. Σε βίντεο εμφανίζεται ο αετός να έχει στρεσσαριστεί από τη δυνατή μουσική, την οχλαγωγία και τον κόσμο και να βγάζει συνεχόμενες κραυγές!
Πρόκειται για κακοποίηση άγριου ζώου και για παράνομη πράξη. Σύμφωνα με το Νόμο 4830/2021, Κεφ. Θ’, Άρθ. 23, παρ. 2 «Απαγορεύεται η συμμετοχή, με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε σκοπό, κάθε ζώου σε κάθε είδους παραστάσεις, μη εξαιρουμένων των εκπαιδευτικών παραστάσεων.»

Αιχμάλωτα γεράκια και αετοί εξαναγκάζονται να προσφέρουν υπηρεσίες σε VIP ιδιώτες (γάμο Ρέμου,  βάπτιση Αγγελοπούλου) καταρρίπτοντας Drones από παπαράτσι, ενώ παίζουν και σε παραπλανητικές διαφημίσεις της Cosmote!


Διαβάστε και εδώ:

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ