Μουντιάλ 2022 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Μουντιάλ 2022

 Το Μουντιάλ 2022 του Κατάρ ξεκίνησε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην τελετή έναρξης και στο θέαμα που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές για το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου σε αραβική χώρα.


Λίγο πριν την έναρξη της τελετής ο Μαρσέλ Ντεσαγί μπήκε στο στάδιο με το τρόπαιο.
Το σόου ξεκίνησε με το φεγγάρι της ερήμου και ένα βίντεο με “άρωμα” από τον αραβικό κόσμο και τον Μόργκαν Φρίμαν να αφηγείται φτάνοντας μέχρι το στάδιο “Αλ Μπαΐτ”
Το φαντασμαγορικό σόου συνεχίστηκε με αραβική μουσική υπόκρουση και βεδουίνους σε ένα εντυπωσιακό χορευτικό.
Ο Μόργκαν Φρίμαν, με τη βοήθεια ενός βίντεο ανέβηκε στη σκηνή και άρχισε να αφηγείται το πώς το Κατάρ από βρετανικό προτεκτοράτο μετατράπηκε σε αυτόνομο, κυρίαρχο κράτος.
Μετά παρέλασαν όλες οι μασκότ των προηγουμένων διοργανώσεων, από τον Γουίλι το λιοντάρι του 1966 μέχρι τον λύκο Ζαμπιβάκα του 2018 και φυσικά ο “Λαΐμπ”, η μασκότ του Κατάρ, το φαντασματάκι με την κελεμπία που αποτελεί τη μασκότ του φετινού Μουντιάλ 2022 που “έκλεψε” την παράσταση.


Στο τέλος της τελετής το στάδιο Αλ Μπαΐτ φωτίστηκε από τα βεγγαλικά σε μία εντυπωσιακή εικόνα, με μία κλεψύδρα στο κέντρο του γηπέδου να μετράει το χρόνο για τη σέντρα.
Μέχρι τότε υπήρξε μουσικό σόου στο οποίο συμμετείχαν οι BTS, οι Black Eyed Peas και ο Ρόμπι Γουίλιαμς που εμφανίστηκε και στην τελετή έναρξης του 2018 καθώς και παρέλαση

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ