1) Εργοστάσιο πειραμάτων 2) ΗΡΑΚΛΗ τι τραβάς και δεν το μαρτυράς! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

1) Εργοστάσιο πειραμάτων 2) ΗΡΑΚΛΗ τι τραβάς και δεν το μαρτυράς!

 


Στο βασίλειο της Δανιμαρκίας υπάρχει ένα εργοστάσιο πειραμάτων που δέχεται μόνο εθελοντές!



Δεν πηγαίνει κανένας μόνος του. Κάτι σε βιτζιόζικο και προσφοράς για το συνάθρωπο, ένα κράμα που δεν εξηγείται λογικά από άλλους. Όλοι οι εθελοντές είναι βαμμένοι γαλάζιοι και με περιορισμένη ορατότητα.Βαδίζουν πάντοτε προς τα πίσω.  Τους αρέσει αυτό το πράγμα, πως να το εξηγήσω, είναι η ζωή τους. Θέλουν αυτοί να καθορίζουν τα πράγματα γιατί στο παρελθόν νομίζουν ότι πέτυχαν...Να διώχνουν τους πετυχημένους και να καλοδέχονται τους σάπιους...



Στο εργαστήριο αυτό τα πειράματα ποτέ δεν είναι ίδια. Κάθε χρόνο αλλάζουν, γίνονται διαφορετικά με τον ίδιο στόχο πάντοτε. Την αναισθησία. Εδώ ξέχασα να προσθέσω, ότι δεν υπάρχει αμοιβή, οι εθελοντές πλήρώνουν....

Όλοι τους οι εθελοντές είναι μία μπλε ομάδα όπως είπαμε. Θεωρούν τον ευατό τους, ανώτερο και μοναδικό. Δεν δέχονται συζητήσεις από άγνωστους παρά μόνο από γιατρούς. Τώρα γιατρός στο εργαστήριο είναι ένας κτηνίατρος από τα περίχωρα  και πολύ συχνά υπάρχει και η επίσκεψη χειροπράτη ορθοπαιδικού από τας Αμερικές. Φέτος ξεκίνησ εμία νέα χρονιά πειραμάτων με στόχο να είναι χειρότερα του χρόνου. Υπάρρχει ανησυχία εάν θα το καταφέρουν, αλλά η προιστορία των τελευταίων χρόνων προδιαθέτει το αποτέλεσμα. Θα τα καταφέρουν. 


Λόγο περιορισμένου χώρου θα περαστούν στον ίδιο χώρο και μερικά άλλα ρεπορτάζ. Μη τα συνδιάσετε με τα παραπάνω.

-----------------------------------------------------------------------------------

Το πρώτο είναι φετινό.

Ευγενίου: «Παιδί μου ο Ηρακλής, αυτό είναι το μπάτζετ μας!»

Το μπάτζετ πόσο θα είναι;

Γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ.

-------------------------------------------------

Το δεύτερο περσινό.

«Ηρακλής 2021-Εδρα θα είναι στους Αμπελόκηπους-Έχουμε τα πάντα»


-----------------------------------------------------------------------------------------
Το τρίτο προπέρσινο.
Με αυτό τον τρόπο, όταν η νέα ποδοσφαιρική ομάδα ανέβει σε επαγγελματική κατηγορία και θα πρέπει να συσταθεί νέα ΠΑΕ, αυτή δεν θα κουβαλά τα χρέη του παλιού Ηρακλή.

-------------------------
Μη γελάσετε με τα ρεπορτάζ. Την πραγματικότητα αναφέρουν. 

Α!!! Eάν ρωτήσετε πόσο κόστισε όλο αυτό το πέρασμα στις χαμηλές κατηγορίες τόσα χρόνια μην υποτιμάτε τον εαυτό σας! ΓΝΩΡΊΖΕΤΑΙ. Ίσως περισσότερα από όσο θα κόστιζε η αγορά μίας ομάδας  Σούπερ Λήγκ, το ΑΦΜ και οι παίκτες δηλαδή. Μίας ομάδας που θα παρέμενε και στην κατηγορία άνετα αγωνιστικά.

Πχ τώρα  γράφεται ότι πωλείται μία ομάδα 

Πωλείται Σουπερλιγκάτη ΠΑΕ, πρόβλημα υγείας ο ιδιοκτήτης

Το κόστος; Το τελικό ίσως λιγότερο από ότι κόστισε η περιπέτεια των τόσων χρόνων. Αλλά  μαντέψτε εάν πωληθεί τελικά ο ΗΡΑΚΛΗΣ που γράφεται στον τύπο (προς το παρόν υπάρχει διάψευση), το νούμερο πώλησης και εάν θα πωληθεί  περισσότερα χρήματα (ή λέμε τώρα, λιγότερα) από την ομάδα της ΣΟΥΠΕΡΛΗΓΚ που πωλείται, τζιμάνια!


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ