Παπαδοπουλος: Μια ομάδα έχω στην καρδιά μου και αυτή είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Παπαδοπουλος: Μια ομάδα έχω στην καρδιά μου και αυτή είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς.

 



Σήμερα η Αθλητική Γνώμη φιλοξενεί τη συνέντευξη ενός ελπιδοφόρου ποδοσφαιριστή, του Γιώργου Παπαδόπουλου. Και μας μιλάει  για την ομάδα που θέλει να αγωνιστεί, για τη μεγάλη αγάπη του, τον Απόλλων Καλαμαριάς, ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια, αλλά και για την ομάδα αγωνίζεται τώρα το Χρυσό Σερρών

 -Τι σε έκανε να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο και όχι με κάποιο άλλο άθλημα?

 

 Γ.Π. Από μικρός τα περισσότερα ερεθίσματα που έπαιρνα όσον αφορά τον αθλητισμό αφορούσαν το ποδόσφαιρο. Μεγαλωμένος στο γήπεδο της Καλαμαριάς, κάθε Κυριακή παρακολουθούσα το άθλημα και θεωρώ απολύτως φυσιολογική εξέλιξη να το αγαπήσω. Επίσης δεν ήταν μόνο το γήπεδο αλλά και το σχολείο αυτό που με έκανε να το αγαπήσω ακόμα περισσότερο, καθώς κάθε διάλειμμα αποτελούσε κι έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

 

-Μία οικογένεια που αγαπά και στηρίζει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς πόσο σε επηρέασε αυτό ώστε να ασχοληθείς, νε αυτό που κάνεις σήμερα?

Γ.Π. Όπως προανέφερα κάθε Κυριακή ήταν κοκκινόμαυρη για μένα και σίγουρα αυτό αποτελεσε εναν σημαντικό παράγοντα στο να αγαπήσω όχι μόνο τον Απόλλων αλλά και το ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως εάν η οικογένεια μου δεν στήριζε τον Απόλλων τόσο πολύ δεν θα είχα δεθεί τόσο με το άθλημα και ενδεχομένως την στιγμή αυτή να είχα σταματήσει.

 

Από ότι ξέρω αγωνίζεται σαν δεξιός μπακ σου άρεσε πάντα αυτή η θέσηη συνέπεια έβαλε κάποιος από τους προπονητές σου?



Γ.Π. Συνήθως όλοι οι ποδοσφαιριστές αλλάζουν μερικές θέσεις στις μικρές ηλικίες κι έτσι έκανα κι εγώ. Ξεκίνησα από σέντερ φορ, στη συνέχεια πέρασα από τη θέση του αμυντικού χαφ την οποία λατρεύω ακόμα και τώρα, αλλά η άμυνα πάντα για μένα ήταν αυτή που μου έκανε περισσότερο εντύπωσηΘαύμαζα περισσότερο τα ωραία τάκλιν παρά τα ωραία γκολ. Για να κατασταλάξω όμως στη θέση του δεξιού μπακ χρειάστηκε να με τοποθετήσει ο προπονητής μου στην Αναγέννηση Αγίου Ιωάννη, ο κύριος Ανδρέας Μπατζιλης. Έτσι από τότε ήξερα ότι εκεί μπορούσα να δείξω το μέγιστο των ικανοτήτων μου.



χεις αγωνιστεί και δύο χρόνια στην Αναγέννηση Αγίου Ιωάννη τι αποκόμισες από την παρουσία σου στην ομάδα αυτή?

 

Γ.Π. Η Αναγέννηση Αγίου Ιωάννη ήταν η πρώτη ομάδα, με την οποία αγωνίστηκα σε τοπικό πρωτάθλημα. Με το που έγινα μέλος της ομάδας προπονητής και διοίκηση με εμπιστεύτηκαν και με βοήθησαν να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής μα σίγουρα πιο πολύ ως άνθρωπος και αυτό είναι το σημαντικότερο. Έκανα δύο γεμάτες χρονιές με αρκετές συμμετοχές και έμαθα να αγωνίζομαι με αντιπάλους μεγαλύτερης ηλικίας και δύναμης κάτι που με βοήθησε αρκετά ως ποδοσφαιριστή. Επίσης κάτι που εκτίμησα ιδιαίτερα ήταν οι ουσιαστικές και ευχάριστες προπονήσεις, που τη δεύτερη χρονιά μου στην ομάδα, επιμελούσε ο βοηθός προπονητή, ο κύριος Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Αν κάτι δεν θα ξεχάσω είναι η στιγμή του αποχαιρετισμού που δακρύζοντας άφησα μια ομάδα "διαμάντι" για να ακολουθήσω τις σπουδές μου στις Σέρρες.





 -Από φέτος αγωνίζεσαι στην ομάδα του Χρυσού Σερρών, και έχει 15 συμμετοχές και 1 γκολ πώς χαρακτηρίζεις την μέχρι τώρα παρουσία σου στην ομάδα το Χρυσού?

 

Γ.ΠΗ φετινή χρονιά με έφερε σε μια ομάδα στην οποία κυριαρχεί το καλό κλίμα και η αγάπη για την ίδια την ομάδα. Έχοντας συμμετάσχει σε όλα εκτός από ενα μόλις ματς αυτή τη σεζόν, μπορώ να πω ότι κάθε Κυριακή έφευγα από το γήπεδο ευχαριστημένος με τον εαυτό μου και προφανώς με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου σε αυτήν την επιτυχία.

 

 

-Ποιοι είναι η προσωπική σου στόχοι όσον αφορά το ποδόσφαιρο και όχι μόνο?

 

 Γ.Π. Στόχος μου πάντα θα είναι να συμμετάσχω στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας για να λάβω μέρος σε υψηλότερου επιπέδου προπονήσεις και να μάθω ακόμα καλύτερα το τακτικό κομμάτι του ποδοσφαίρου. Παράλληλα βέβαια ένας στόχος που δεν επηρεάζεται από τίποτα είναι η κατοχύρωση του πτυχίου μου από τη σχολή του ΤΕΦΑΑ Σερρών.

 

 

 -Ποιοι είναι η στόχοι της ομάδας σου?

 

 Γ.Π. Ο στόχος της ομάδας μου φέτος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας του Σερραϊκου πρωταθλήματος, που προσωπικά πιστεύω ότι είναι εφικτός καθώς όπως φαίνεται θα τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο μας και είμαστε έτοιμοι για τα paly-off. Από εκεί και πέρα η διαδικασία των μπαράζ με τους πρωταθλητές τοπικών πρωταθλήματων άλλων πόλεων για την άνοδο στην Γ' εθνική κατηγορία σίγουρα ακούγεται εντυπωσιακή και παράλληλα απαιτητική, αλλά εμείς δεν θα παρατήσουμε ποτέ την προσπάθεια που κάναμε και κάνουμε αυτήν την χρονιά.

 

 

 -Σε ποια ομάδα θα ήθελες να αγωνιστής, και γιατί?

 

 Γ,Π. Μια ομάδα έχω στην καρδιά μου και αυτή είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς. Σε αυτήν την ομάδα θέλω να αγωνιστώ έστω και μια φορά στη ζωή μου ασχέτως με την βαθμολογική πορεία της. Φορούσα τα κοκκινόμαυρα στην κερκίδα και "ξέμενα από φωνή" τις Κυριακές, αλλά πλέον θα ήθελα να φορέσω τα κοκκινόμαυρα βρισκόμενος μέσα στον αγωνιστικό χωρο.

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ