Σάββας Κωνσταντινίδης: Μία Καλαμαριά που θα την ζηλεύουν όλοι - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Σάββας Κωνσταντινίδης: Μία Καλαμαριά που θα την ζηλεύουν όλοι

 Συνέντευξη με τον Δημοσιογράφο Σάββα Κωνσταντινιδη - Υποψήφιο Δημοτικό Συμβούλο με την Δημοτική Παράταξη "Η Καλαμαριά που μας αξίζει".

 

 

 
-Ποιες είναι οι προτεραιότητες για κάποιον γέννημα θρέμμα Καλαμαριώτη και ποια Καλαμαριά αξίζει στους δημότες της;

 

Σ.Κ. Όπως είπατε είμαι γέννημα θρέμμα καλαμαριώτης, προτεραιότητα δική μου αλλά και της παράταξής μας, θα είναι να κάνουμε μία Καλαμαριά που θα την ζηλεύουν όλοι, μία καθαρή πόλη, θέλω να βλέπω όλες τις γειτονιές της Καλαμαριάς να λάμπουν από καθαριότητα αυτό θα είναι η προτεραιότητά μου.

 

 

-Ποιες είναι οι άμεσες ανάγκες για την καλαμάρια σήμερα και ποιες οι διαχρονικές παθογένειες για τον μεγαλύτερο Δήμο της Θεσσαλονίκης;

 

Σ.Κ.Μία παθογένεια που θέλω να αναφέρω είναι η Καλαμαριά μας να γίνει μία πόλη προσβάσιμη σε όλους, κυρίως σε ανθρώπους που έχουν κινητικά προβλήματα, και να μπορούν να κυκλοφορούν απολύτως ασφαλής στην πόλη τους, άρα ο Δήμος Καλαμαριάς αλλά και η παράταξή μας Η Καλαμαριά που μας αξίζει θα παλέψει από το δικό της μετερίζι ώστε τα άτομα με ειδικές ικανότητες να μπορούν να κάνουν την βόλτα τους αλλά και τις δουλειές τους όσο γίνεται πιο εύκολα και με ασφάλεια.

 

-Τι είναι αυτό που σε παρακίνησε να ασχοληθείς άμεσα με τα κοινά του Δήμου και την Δημοτική Παράταξη του Αβραάμ Περσίδη;

 

Σ.Κ. Καταρχήν εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο τον Αβραάμ Περσίδη, τον Αβραάμ τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια, είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει την Καλαμαριά, είναι έντιμος, και καθαρός, και τον ευχαριστώ που με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του, η οποία είναι μία παρέα που όλοι έχουμε ένα κοινό στόχο, να δούμε την Καλαμαριά μας πιο όμορφη πιο ζωντανή πιο κυρίαρχη από ότι ήταν.

 

-Τι διαφορετικό προτείνει το πρόγραμμα της Δημοτικής Παράταξης για θέματα άμεσης ανάγκης όπως η καθαριότητα;

 

 

Σ.Κ. Όπως σας προείπα κύριο μέλημά μας η κυριότερη ανάγκη της παράταξής μας είναι είναι ένα οργανώσουμε τα τμήματα καθαριότητας και πρασίνου ώστε συμπολίτες μας οι καλαμαριώτες να νιώθουν ότι είναι πολίτες ενός οργανωμένου Δήμου με καθαρούς δρόμους, αλλά και πάρκα που θα είναι ασφαλής και κυρίως καθαρά αφού εκεί θα παίζουν τα παιδιά μας.

 

-Πόσο εύκολο είναι να συνδυαστεί η Δημοσιογραφία με την ενασχόληση με τα κοινά και την προσφορά στα δημοτικά κοινά;

 

Σ.Κ. Η δημοσιογραφία ένα κομμάτι του εαυτού μου που του αγαπώ αν και μπήκες στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια και μου άλλαξε τη ζωή, όσο αν μπορούν αυτά τα δύο να συνδυαστούν, νομίζω ότι μπορούν να συνδυαστούν και μπορεί το ένα να βοηθήσει και το άλλο, νομίζω ότι και η δημοσιογραφία είναι ένα σπουδαίο λειτούργημα αφού μπορεί και ενημερώνει τους συμπολίτες μας, όπως και να ασχολείσαι με τα κοινά του δήμου μας, είναι ένα σοβαρό αλλά και δύσκολο κομμάτι και θα προσπαθήσω να μπορέσω με κάθε δύναμη της ψυχή μου  να το κάνω καλύτερα και να είμαι όσο γίνεται πιο ταπεινός και πιο έντιμος ως προς τους συμπολίτες μας.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ