Μεγαλειώδης υποδοχή στην Ελληνική ομάδα τσιρλίντερς - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Μεγαλειώδης υποδοχή στην Ελληνική ομάδα τσιρλίντερς

 Μεγαλειώδης υποδοχή έτυχαν στο <<Αεροδρόμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκης>> η Hellenic Star (Eλληνική ομάδα τσιρλίντερς) η οποία κατέλαβε την 5η θέση στο Ορλάντο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ανταγωνίζονταν μεγάλες και παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου. 

Από νωρίς η αίθουσα αναμονής γέμισε με γαλανόλευκες αλλά και ποντιακές σημαίες, η λύρα και το νταούλι, τις αθλήτριες τις περίμεναν και αντιπροσωπείες του Δήμου Καλαμαριάς, με επικεφαλής τον ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Καλαμαριάς Κυρατζή
Δημήτρη, στην υποδοχή και επίσης ήταν και ο Θάνος Γιαννακός από την παράταξη <<γενιά δημιουργίας>>, η Χρύσα Αράπογλου η επικεφαλής της παράταξης <<Kαλαμαριά μητέρα πολύ>>, και ο Σάββας Κωνσταντινίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη << η Καλαμαριά που μας αξίζει>> .

Επίσης ίδια ομάδα πέρσι βγήκε πρώτη στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κάτι που που δείχνει πόση αγάπη δείχνουν για αυτό που αγαπούν όχι μόνο οι αθλήτριες και αθλητές Αλλά και οι προπονητές και όλοιι ασχολούνται με αυτό το άθλημα. 

Τέλος θα πρέπει να το αναφέρουμε ότι σε αυτήν την μεγάλη ομάδα αγωνίζεται και η κόρη του μεγάλου Νίκου Γκάλη, άρα είναι Φυσικό και επόμενο ότι αυτή η ομάδα διαθέτει ταλέντο διάθεση και όραμα. 






ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ