Αρης: Προβληματίζει το θέμα του στόπερ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Αρης: Προβληματίζει το θέμα του στόπερ

 24 ώρες έμειναν και το παιχνίδι του Άρη στην Αρμενία με την αραράτ και ο τεχνικός του Άρη πονοκεφαλιάζει καταρχήν το πώς θα καλύψει την απουσία του τσέχου Μπράμπετς, αλλά και το πώς θα βρει ένα τρόπο η ομάδα του ο Άρης να μπορέσει να βρει δίχτυα. 



Όπως είπαμε πιο πάνω απών από την αυριανή αναμέτρηση στην Αρμενία θα είναι ο Γιακουμπ Μπράμπετς, με τον κύριο Αποστόλη Τερζή να βρείτε την κατάλληλη επιλογή ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας, μάλλον αυτό θα γίνει μέσω των αλχημειών που θα προκύψουν. 


Ο Άρης στην περίοδο του καλοκαιριού απέκτησε 13 ποδοσφαιριστές, και είναι θα έλεγα δύσκολο για έναν προπονητή να τους μπολιάσει στην ομάδα τόσο γρήγορα, άρα ίσως σε αυτούς τους δύο πρώτους αγώνες για τον 2ο προκριματικό αγώνα του Europa conference League, να εμπιστευτεί τους παλιούς ποδοσφαιριστές, ενώ ισως υπάρχουν μερικές πινελιές από τους καινούργιους. 


Το δεύτερο κομμάτι που θα προβληματίσει τον Έλληνα τεχνικό τόλη Τερζή, είναι το θέμα των επιθετικών που ίσως στο βασικό σχήμα να κατέβει ο Τζαμαϊκανός Γκρέι, ενώ ίσως πάρε χρόνο συμμετοχής και ο Ισπανός Μόρον.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ