Ποδοσφαιριστές του Άρη και με τη «Βούλα» οι Τζούρασεκ - Μενέντεθ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Ποδοσφαιριστές του Άρη και με τη «Βούλα» οι Τζούρασεκ - Μενέντεθ

 

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ακόμα δύο ποδοσφαιριστές τον αργεντινό Τζοναθαν Μενεντες και και τον κροάτη Νεβεν Τζούρασεκ. Ενώ έχουν κάνει και τις πρώτες τους προπονήσεις στο Δασυγενειο Αθλητικο Κεντρο. 


Τζοναθαν Μενεντες

Ο Τζοναθαν Μενεντες θα ορίζεται τον επόμενο χρόνο με την ομάδα του Άρη, αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός χρόνου με επέκταση του συμβολαίου του για ακόμα δύο έτη, ο 29χρονος μέσος πέρσι αγωνιζόταν στην αμερικάνικη Σόλτ Λέικ, ενώ όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες της Λατινικής Αμερικής 


Οι δηλώσεις του αργεντινού άσου του Άρη στο arisfc.com.gr 


«Θα δουλέψω σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας»


Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Jonathan Menendez, έκανε την παρακάτω δήλωση την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:


«Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στον ΑΡΗ. Γνωρίζω πολύ καλά ότι έχω έρθει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας με φανατικούς οπαδούς, οι οποίοι βρίσκονται πάντα στο πλευρό της και την στηρίζουν με πάθος.


Ανυπομονώ να γνωρίσω τον νέο μου προπονητή και τους συμπαίκτες μου και να ξεκινήσω προπονήσεις.


Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον ΑΡΗ για να έχουμε μια πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και να πετύχουμε τους στόχους μας.


Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο…»



Νεβεκ Τζούρασεκ

Στο Κλεάνθης Βικελίδης θα ορίζεται και ο Νέβεκ Τζούρασεκ ο οποίος είναι και η νούμερο 7 μεταγραφή για τους «κιτρινόμαυρους» στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος αυτή. 

 Η Προηγούμενη ομάδα ήταν η Σαχτάρ Ντόνετσκ όπου είχε μία γεμάτη χρόνια, ενώ είχε και παρουσία στο Champions League με την ουκρανική ομάδα, είναι 25 χρόνων κροάτης και αγωνίζεται σαν αμυντικό χαφ.


«Νιώθω περήφανος που από σήμερα είμαι παίκτης του ΑΡΗ»

Μιλώντας στο arisfc.com.gr, ο Neven Đurasek, τόνισε:

«Νιώθω περήφανος και πολύ χαρούμενος που από σήμερα είμαι παίκτης του ΑΡΗ. Έρχομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας με παράδοση και με φανταστικούς οπαδούς. Σε μια ομάδα, που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το γεγονός αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου.

Το μόνο που σκέφτομαι πλέον είναι να γνωρίσω τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου, ώστε να ξεκινήσω τη δουλειά μαζί τους γιατί μας περιμένει μια απαιτητική χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και στόχος μου με τον ΑΡΗ τη νέα σεζόν είναι να τερματίσουμε στην τετράδα.

Στην Ευρώπη στόχος μας πρέπει να είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa Conference League και να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε.

Ήρθα για να βοηθήσω τον ΑΡΗ με όλες τις δυνάμεις μου και την εμπειρία μου. Οι φίλαθλοι θα δουν έναν μαχητή μέσα στο γήπεδο που θα δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι.

Μου αρέσει η ομάδα μου να έχει τη μπάλα στα πόδια της. Όταν δεν την έχει, το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να την κερδίζω ξανά.

Ανυπομονώ για να παίξω στο πρώτο φιλικό παιχνίδι με τη νέα μου ομάδα».


Σάββας Κωνσταντινίδης


Φωτο; ΠΑΕ ΑΡΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ