Στήριξη διαρκείας στον Απόλλωνα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Στήριξη διαρκείας στον Απόλλωνα




 Στον Μ.Γ.Σ.Κ Ο ΑΠΟΛΛΛΩΝ γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια να ξαναχτιστεί το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, με επικεφαλής τον ισχυρό άνδρα του ερασιτέχνη Απόλλων Καλαμαριάς Φώτη Μπαλτιδης. 


Πριν λίγες μέρες είχανε βγει και τα πρώτα 400 διαρκείας της Ομάδος, που σε λίγα εικοσιτετράωρα είχαν εξαφανιστεί, από τους φίλους και οπαδούς του Απόλλων Καλαμαριάς, αλλά δεν μείναμε μόνο εκεί η διοίκηση του Απόλλων Καλαμαριάς εξασφάλισε για τους οπαδούς της και άλλα διαρκείας που και αυτά όπως είναι λογικό είναι θέμα χρόνου να εξαφανιστούν. 





Η Αθλητική Γνώμη εξασφάλισε την δήλωση ενός μεγάλου Απολλωνιστή, επικεφαλής της παράταξης «Η Καλαμαριά που μας αξίζει» Αβραάμ Περσίδης 


Όσο αφορά για το θέμα των πωλήσεων διαρκείας για την φετινή προσπάθεια της ομάδος μας του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο β τοπικό είναι συγκλονιστικη!  400 διάρκειας έχουν γίνει καπνός  και επειδή η ζήτηση είναι τεράστια βγαίνουν και άλλα. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι ότι για εμάς η ομάδα μας είναι ιδέα, είναι τρόπος ζωής και δεν είναι εταιρεία για να κάνει ο κάθε τυχαρπαστος ότι θέλει. Επιτέλους ξανακουγετε η ονομασία Απόλλωνας Καλαμαριάς. Όλοι μαζί οι φορείς και φίλαθλοι του Απόλλωνα καλαμαριάς θα πάμε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς εκεί που του αξίζει στην Σουπερ Λιγκ 1!!! Ραντεβού λοιπόν στο γήπεδο μας στην φετινή προσπάθεια που γίνεται!!


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ