Με γκολ του Φαμπιάνο στον επόμενο γύρο του Ε.C. L. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Με γκολ του Φαμπιάνο στον επόμενο γύρο του Ε.C. L.

 



Ξεπέρασε το σκόπελο της Αραράτ Αρμένια ο Αρης, με γκολ του Λέισμαν Φαμπιάμο στο 80΄ λεπτό. Αν και οι «κιτρινάμαυροι» θα μπορούσαν να είχαν κάνει κι άλλα τέρματα.

Ο Πάλμα ήταν η μόνη απειλεί

Ο Άρης ξεκίνησε με σύστημα 4-2-3-1  ενώ οι φιλοξενούμενοι της Αραράτ με 4-3-3,  ο γηπεδούχος Άρης ξεκίνησε θα έλεγα όχι τόσο δυναμικά, άλλωστε το βράδυ ήταν πολύ ζεστό με τον Λουίς Πάλμα να είναι αυτός που προσπαθεί να απειλήσει το τέρμα του Ερμάκοφ, Δίχως  να το καταφέρει, ενώ οι Αρμένιοι προσπάθησαν να φτάσουν στην εστία του Ισπανού κίπερ του Αρη Κουέστα μόνο με σουτ κυρίως  του Γιενέ. Και έτσι απλά φτάσαμε στο 0-0 που ήταν τα τελικό αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.


Το γκολ του φαμπιάνο ξεκλείδωσε την άμυνα της Αραράτ

Το δεύτερο μέρος άρχισε με μια αλλαγή για τον Άρη, περνώντας στο γήπεδο ο Σαβέριο που έδηξε ότι είναι ένας παίκτης τεχνίτης και μπορεί να δώσει λύσεις, ενώ αποχώρισε ο Μενέντες. Οι θεσσαλονικείς στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου σφυροκόπησαν την άμυνα της Αραράτ αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο πολυπόθητο γκολ. Οι της Αραράτ δεν μπορούσαν να φτάσουν στην περιοχή του Άρη, αλλά και όταν κόντευαν δεν είχαν τα εχέγγυα να προσπελάσουν την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων.   Ο κ. τερζής προσπάθησε να δώσει λύσεις με τις αλλαγής περνώντας τους Πάβισιτς , και Ζουλ, και τον Λαζαρό Χριστοδουλόπουλο,  και με τα από μια ωραία σέντρα του Πάλμα ο Φαμπιάνο με καρφωτή κεφαλιά λυτρώνει των Άρη και του δίνει μια σημαντική πρόκριση.

 

Σάββας Κωνσταντινίδης

ΦΩΤΟ: Σάββας Κωνσταντινίδης


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ