Κάτοικος Κλεάνθης Βικελίδης Βέλεθ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Κάτοικος Κλεάνθης Βικελίδης Βέλεθ

 


Κιτρινόμαυρος για δεύτερη φορά θα είναι ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ο Φραν Βέλεθ, οπότε γράψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Άρης Για τα επόμενα δύο χρόνια. 


Ο 32χρονος ισπανός αμυντικός θα ξαναφορέσει τη φανέλα του Άρη μετά την διετία 2018 - 2020 όπου έκανε 47 συμμετοχές και σκόραρε 5 φορές.


Τι δήλωσε ο παίκτης στην ιστοσελίδα του Άρη arisfc.com.gr


«Η επιστροφή μου στον ΑΡΗ ήταν κάτι που το ήθελα»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Fran Velez, δήλωσε στο arisfc.com.gr:

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΡΗ μετά από τρία χρόνια. Ήταν κάτι που το ήθελα αφότου πήρα την απόφαση να φύγω από την Σαουδική Αραβία. Ήρθα σε επαφή με τον σύλλογο και από τη στιγμή που με ήθελε και ο ΑΡΗΣ τα υπόλοιπα ήταν εύκολα.

Ξέρω ότι κάποιοι φίλαθλοι είναι πικραμένοι μαζί μου για τον τρόπο που έφυγα πριν από τρία χρόνια.

Θέλω να πω το εξής: Ήταν μια κακή, μια λάθος, απόφαση που πήρα τότε. Μια κακιά στιγμή, που δεν μπορεί, όμως, να ακυρώσει αυτό που έζησα εδώ, ούτε το πως ένιωθα και νιώθω.

Νομίζω ότι αυτά συμβαίνουν καμία φορά και στις καλύτερες οικογένειες, αλλά παραμένουν οικογένειες.

Τα χρόνια που πέρασα στον ΑΡΗ, η ατμόσφαιρα στην ομάδα και η αγάπη του κόσμου είναι πράγματα που κουβαλούσα πάντα μαζί μου και ειλικρινά χαίρομαι που επιστρέφω για να τα ζήσω ξανά.

Επέστρεψα, λοιπόν, και το μόνο που θέλω είναι να μπω ξανά στο Χαριλάου και να παίξω μπάλα για να βοηθήσω τον ΑΡΗ να πετύχει τους στόχους του. Και θα δώσω τα πάντα γι’ αυτό».


Φωτο: ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Πηγή: ΠΑΕ ΑΡΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ