Κέρδισε τον Αστέρα - έδειξε αδυναμίες - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Κέρδισε τον Αστέρα - έδειξε αδυναμίες


 

Η επιστροφή του Άκη Μάντζιου στον ΆΡΗ, έφερε και την πρώτη νίκη της ομάδας, εχθές (01-09) με τον γηπεδούχο ΑΡΗ να κερδίζει 3-2 τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης τα γκολ των γηπεδούχων τα έκαναν οι Ζαμόρα, Μορόν και Φαμπιάνο με εκτέλεση πέναλτι.

 

Το θετικό οτι η ομάδα του Άρη πήρε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, αφού προηγήθηκαν δύο ήττες με ΟΦΗ και Λαμία, από δω και πέρα πρέπει ο Άκης Μάντζιος με το επιτελείο του να δουλέψει όσο γίνεται καλύτερα, το διάστημα αυτό που υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε να εμφανιστεί στο επόμενο παιχνίδι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, όσο γίνεται πιο έτοιμος.

 

Φυσικά δεν γίνονται θαύματα, ούτε ο 53χρονος προπονητής του Άρη έχει κάποιο μαγικό ραβδί για να φτιάξει ένα σύνολο που θα μπορεί να είναι ανταγωνίσιμο  και κυρίως με τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδος.

 

Από ότι όμως δείχνουν τα πράγματα για την ομάδα του Άρη πού επέστρεψαν έστω για λίγο τα χαμόγελα, μετά την νίκη έπι του Αστέρα Τρίπολης, αλλά η ομάδα μας έδειξε και κάποιες αδυναμίες, κυρίως στον αμυντικό τομέα όπου γίνανε αρκετά λάθη, και μερικά από αυτά κατέληξαν η ομάδα μας να δεχτεί τέρμα.

 

Σίγουρα ότι η ομάδα θα δυναμώσει και θα ενισχυθεί με κάποιους παίκτες που πονάει σε κάποιες θέσεις ελπίζουμε οι παίκτες που θα έρθουν να είναι όσο γίνεται πιο έτοιμη για να καλύψουν και τα σημαντικά κενά που υπάρχουν.

 

Εν κατακλείδι στον Άρη υπάρχει ένας προπονητής που τον είδαμε τον ξέρουμε έκανε έργο στην ομάδα, και θα προσπαθήσει να δουλέψει όσο γίνεται καλύτερα το υπάρχον υλικό, ώστε να δούμε όσο γίνεται τον καλύτερο μία ομάδα που θα μας αρέσει μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου.

 

Σαββας Κωνσταντινιδης

Φωτο: ΠΑΕ ΑΡΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ