Θεόδωρος Αλεπίδης: Για μια ουσιαστική αλλαγή στην Καλαμαρία - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Θεόδωρος Αλεπίδης: Για μια ουσιαστική αλλαγή στην Καλαμαρία

 

Ο Θεόδωρος Αλεπίδης αποφοίτησε από το «Φροντιστήριον Τραπεζούντος» και είναι πτυχιούχος Οικονομικής Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Εθνικής και Παγκόσμιας Οικονομίας Σόφιας, με μεταπτυχιακό τίτλο στην Πληροφορική και την Επικοινωνία. Είναι παντρεμένος με την φαρμακοποιό Αθηνά Κωνσταντινίδου, με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά.


Ποντιακής καταγωγής από όλους τους προγόνους του, ασχολείται με την Παράδοση και τον Πολιτισμό από την παιδική του ηλικία ως χορευτής και μετέπειτα ως χοροδιδάσκαλος. Είναι μέλος και χορευτής στην Ένωση Ποντίων Καλαμαριάς. Έχει διδαχθεί και μελετήσει τα βήματα των χορών της πατρίδας, από τους μεγαλύτερους χοροδιδασκάλους της πόλης…επιμένοντας «παραδοσιακά»!


Διατηρεί την Τεχνική Εταιρία "Business Media", με αντικείμενο τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη λογισμικού και την εκμάθηση σχεδιασμού Ηλεκτρομηχανολογικών μελετών, τον σχεδιασμό ιστοσελίδων, τη Διαφήμιση και την Επικοινωνία και παράλληλα είναι ειδικός συνεργάτης με γνωστή εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών, στην οργάνωση παραγωγής τηλεοπτικών εκπομπών και τη δημιουργία τηλεοπτικών σποτ.


Είναι βραβευμένος με δυο (2) Παγκόσμια βραβεία στο 1ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Ποντιακού Κινηματογράφου της Αυστραλίας (2020), αποσπώντας το 1ο βραβείο αγαπημένης και το 2ο καλύτερης ταινίας, για το ντοκιμαντέρ "Πόντος...Ο Τόπος της Καρδιάς μου".


Έχει συνεργαστεί σε θέματα προβολής και επικοινωνίας με αρκετούς μεγάλους αθλητικούς συλλόγους της Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης συμμετείχε την οργάνωση, επικοινωνία και προβολή μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, όπως Beach Volley, Street Volley, Τουρνουά Ποδοσφαίρου, Αγώνες Πυγμαχίας, Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής κ.α.. Επίσης είναι έφορος στην Ακαδημία Βόλεϊ "Κρόνος Καλαμαριάς".


Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμαριάς από το 2019

Μέλος του Ιστορικού Αρχείου Προσφυγικού Ελληνισμού

Μέλος της Επιτροπής Εξωστρέφειας και Τουρισμού του Δήμου Καλαμαριάς

Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης


"Μεγαλωμένος σε μια οικογένεια που ασχολείται με τα κοινά, τόσο σε αυτοδιοικητικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, αποφάσισα να ακολουθήσω τα βήματα του παππού μου, αποδεχόμενος εκ νέου την πρόσκληση του κ. Αβραάμ Περσίδη, στην προσπάθεια ανάδειξης της πόλης μας. Η επιλογή αυτή αποτελεί δέσμευση για έναν έντιμο αγώνα που σκοπό έχει την ουσιαστική αλλαγή στον τόπο που μεγάλωσα και αγαπώ, με γνώμονα πάντα…τη βελτίωση της καθημερινότητας σε όλους τους τομείς και την ανάδειξη, σε όλα τα επίπεδα, της Καλαμαριάς. Υπάρχει η θέληση, το όραμα και η όρεξη για δουλειά. Με τη συνεργασία όλων μπορούμε να έχουμε μια… Καλαμαριά που μας Αξίζει!"


Πηγή YouTube

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ