67.ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ 100 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ του ΧΑΡΗ ΣΤΟΙΚΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

67.ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ 100 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ του ΧΑΡΗ ΣΤΟΙΚΟΥ

ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΟΙΚΟΥ
Χύμα και τσουβαλάτα τα είπε στην συνέντευξη ο Θοδωρής Ζαγοράκης που μίλησε με σκληρή γλώσσα για όλους και για όλα. Δεν συγκρατήθηκε σε καμία φάση της συνέντευξης και μίλησε μέσα από την καρδιά του όπως αυτός αισθανόταν.

Αρχικά το συμπέρασμα που βγάζει κάποιος διαβάζοντας την συνέντευξη είναι πως ο ΠΑΟΚ με σωστή δουκειά και βήμα βήμα άλλαξε επίπεδο. Μετράει ως ομάδα σε όλα τα επίπεδα και δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και για τίποτα. Όσον αφορά τα σημεία που στάθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στην συνέντευξη ξεχωρίζουν κάποιες τοποθετήσεις του όπως για παράδειγμα η αναφορά του προς ένα πολύ μικρό ποσοστό του κόσμου που ακόμα με την συμπεριφορά του κάνει κακό στην ομάδα.
Για το συγκεκριμένο θέμα είπε πως η ίδια η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει αναλάβει να τελειώνει με τους συγκεκριμένους οπάδους το κακό που έχει παρα γίνει γιατί πλέον ο ΠΑΟΚ κοιτάζει ψηλά αλλά με τέτοιες συμπεριφορές έχει πισωγυρίσματα.
Πάντως ως γενικό συμπέρασμα από την συνέντευξη που έδωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι πως το μέλλον του ΠΑΟΚ είναι ακόμη καλύτερο και πως τα αποτελέσματα θα έρθουν σε όλα τα επίπεδα μόνο με δουλειά.
Δεν χωράει στην ομάδα η γκρίνια και η απογοήτευση, όποιος μοιρολατρεί δεν έχει θέση στην ομάδα, δεν βοηθάει καθόλου και καλό θα ήταν να κάτσει σπίτι του γιατί μόνο κακό κάνει.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ