ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ



ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ


Την κλήρωση τη διαμορφώνουν στα μέτρα τους οι ομάδες, θετική ή αρνητική. Ο ΠΑΟΚ έχει την Κυριακή την ευκαιρία, όχι μόνο να φτάσει τους 6 βαθμούς στα play-off, αλλά και να αναγκάσει τον Παναθηναϊκό, να βρίσκεται στο 'κυνήγι' ακόμη και της ΑΕΚ. Οι ισορροπίες είναι λεπτές. Οι νίκες με τους 2 της Αθήνας πρέπει να έρθουν οπωσδήποτε στη Τούμπα, για το εντός έδρας με τη Λάρισα, δεν το συζητάω. Συνολικά, εκτιμώ πως ο 'μαγικός' αριθμός των βαθμών για τη συμμετοχή στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions' League, δε θα υπερβεί συνολικά τους 15. Το ζήτημα είναι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, να μη γκρεμίσουν τους δικούς τους κόπους εδώ και δέκα μήνες. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Ας σταματήσουν οι δηλώσεις-κλάψες Σάντος και ορισμένων παικτών, για το λόγο ύπαρξης των έξι παραπάνω παιχνιδιών.
Ο πολυμετοχικός έχει ανοίξει από καιρό και σας περιμένει. Να διαγράψετε και τις υποψίες ορισμένων για χρωστούμενα απ'το καλοκαίρι. Συν το ότι οι παίκτες του Τεν Κάτε κουβαλούν στις πλάτες τους την υπέρμετρη σιγουριά για τη συμμετοχή στη διοργάνωση που τους αρμόζει. Από Βγενόπουλο, δημοσιογράφους, παλαίμαχους.
Χάθηκαν πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ, χρόνια 'συντήρησης', μέσω κατάκτησης Κυπέλλου και επιτυχιών στην Ευρώπη. ΤΟ CHAMPIONS' LEAGUE EΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ: ΣΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ.
Εδώ βρίσκεται η πρόκληση, η ανατροπή, η μετατροπή μιας ομάδας από στάσιμη και εσωστρεφή, σε πρωταγωνίστρια των εξελίξεων.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ