-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ -ΜΟΥΣΙΚΕς ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ -ΜΟΥΣΙΚΕς ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ- ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΙΟΥΝΗΣ
Συνεχίζονται οι παραστάσεις στο θέατρο ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ που για πρώτη φορά φέτος διοργανώνει τον «ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΙΟΥΝΗ».
Το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει αξιόλογες παραστάσεις με εξαιρετικές ερμηνείες.

Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας έχει ως εξής :μουσικές παραστάσεις

19 Ιουνίου : TRINITUS SANCTUS, RETRO

20 Ιουνίου : ONE NIGHT BAND,ΚΑΙ NO NAME BAND
(ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ)

21 Ιουνίου : TΕΡΥ ΠΑΠΑΝΤΙΝΑΣ & FOUR TROUBLES, Και οι ON OFF

Η αίθουσα του ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ κλιματίζεται.

ΘΕΑΤΡΟ ΈΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!
ΘΕΑΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΗΠΟΥ (Νικολάου Γερμανού, έναντι ΧΑΝΘ, τηλ. 2310.256.775) Οι «Γιορτές Ανοιχτού Θεάτρου» του Δήμου Θεσσαλονίκης συνεχίζονται με το Θεατρικό Σανίδι, το οποίο σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου παρουσιάζει το έργο του Μολιέρου «Ο φιλάργυρος». Σε σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη. Θα ακολουθήσουν οι παραστάσεις, στις 16, 17 και 18 Ιούλη - του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, με το έργο επίσης του Μολιέρου «Ταρτούφος», σε μετάφραση - σκηνοθεσία Γιάννη Ιορδανίδη.
ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ (τηλ. 2310-2453078) Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ανεβάζει σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη την παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη. Παραστάσεις 14, 15 και 16 Ιουλίου. Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας παρουσιάζει στις 22, 23 και 24 Ιουλίου την τραγωδία του Ευριπίδη «Ηλέκτρα» σε σκηνοθεσία Θέμη Μαμουλίδη. Στις 28, 29 και 30 Ιουλίου το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης σε συμπαραγωγή με το θέατρο «Στοά» παρουσιάζουν τη «Μήδεια» του Μποστ, σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου.
ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ (τηλ. 23510-76042). «Οι άθλιοι» του Βίκτορος Ουγκό σε σκηνοθεσία Θανάση Θεολόγη ανεβαίνουν στις 19 Ιουλίου στα πλαίσια του «Φεστιβάλ Ολύμπου» από το ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας.
ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ (τηλ. 23510-76042). Στις 20 Ιουλίου η θεατρική ομάδα «Πήγασος» παρουσιάζει την «Αντιγόνη» του Μπρεχτ.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αλεξανδρούπολης με τίτλο «Καλοκαίρι και Πολιτισμός 2003» το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου θα παρουσιάσει στις 19 Ιούλη το έργο του Ροσίνι «Ο κουρέας της Σεβίλλης» και στις 26 του μηνός ο θίασος του Γιώργου Κιμούλη θα ανεβάσει το έργο του Σαίξπηρ «Η κωμωδία των παρεξηγήσεων». Θα παρεμβληθεί 23 Ιούλη η παιδική παράσταση «Ελίζα» από το «Νέο Θέατρο» της Ξένιας Καλογεροπούλου.
ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ Το ΚΘΒΕ ανεβάζει στις 19 Ιουλίου, στα πλαίσια του 46ου Φεστιβάλ Φιλίππων, το έργο του Αριστοφάνη «Βάτραχοι». Το πρόγραμμα του Ιουλίου κλείνει στις 25 του μηνός με την «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.
ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΚΙΛΚΙΣ (τηλ. 23410-20851). Στο πλαίσιο των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κιλκίς το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας ανεβάζει το έργο του Μολιέρου «Ζορζ Νταντέν» στις 21 Ιουλίου. Στο ίδιο πλαίσιο στις 23 Ιουλίου το Θεατρικό Εργαστήρι «Θέσπις» του Δήμου Νεάπολης θα παρουσιάσει την κωμωδία του Αριστοφάνη «Λυσιστράτη». Οι εκδηλώσεις του Ιουλίου θα κλείσουν με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, στις 28 Ιουλίου, με την τραγωδία του Ευριπίδη «Ηλέκτρα».

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ