1Η ΠΡΌΤΑΣΗ ΘΕΆΤΡΟΥ-''Naked boys singing'' στο θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

1Η ΠΡΌΤΑΣΗ ΘΕΆΤΡΟΥ-''Naked boys singing'' στο θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη





Οι ''Naked boys singing'' από 14 Οκτωβρίου θα ανέβουν Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη [πρώην Αχίλλειο] για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Στις 27 και 28 Νοεμβρίου θα ταξιδέψουν στη Κύπρο και από τον Δεκέμβριο θα βρίσκονται στην Αθήνα.
Το μιούζικαλ ''Νaked boys singing'', ένα από τα μακροβιότερα και πιο επιτυχημένα off Broadway musicals,που έσπασε ταμεία στην Αθήνα την προηγούμενη θεατρική χρονιά, έρχεται δριμύτερο και ανανεωμένο.

Οι σκηνοθέτες, Γιώργος Βάλαρης και Στέλιος Παπαδόπουλος, που επιμελήθηκαν την ελληνική απόδοση, έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τη νέα χρονιά και θα μας απογειώσουν.



Το ''Νaked boys singing'', το κωμικό μιούζικαλ που τάραξε τα θεατρικά νερά την περασμένη Άνοιξη, μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο θέεατρο ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131, επιστρέφει δριμύτερο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, γιατί εσείς μας το ζητήσατε...!!
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ, με καινούργιες ενορχηστρώσεις, ακόμα πιο δυναμικές χορογραφίες και νέο καστ!!
Η πρωτοτυπία του σπονδυλωτού μιούζικαλ είναι ότι πέρα από την ενδιαφέρουσα μουσική και τις χορογραφίες, τολμά να ασχοληθεί με το ανδρικό γυμνό -ένα θέμα ταμπού ακόμη και σήμερα- παρουσιάζοντας το αθώο του πρόσωπο, όπως άλλωστε είναι και από τη φύση του. Η Ελληνική απόδοση του έργου, πέρα από το έντονο interactive στοιχείο, αντιμετωπίζει χιουμοριστικά διάφορους προβληματισμούς του σύγχρονου άνδρα, όπως οι προσδοκίες της οικογένειας και της κοινωνίας από εκείνον, οι σχέσεις, ο στρατός, η ερωτική ζωή, η καριέρα, η μοναξιά, η αποξένωση των αστικών κέντρων κ.α.

Εφτά εντυπωσιακοί άντρες επί σκηνής και η Σοφία Μουτίδου σε έναν άκρως ανατρεπτικό ρόλο και interactive παιχνίδι με το κοινό, δεν διστάζουν να αποκαλύψουν τη "γυμνή αλήθεια" τους... επιτυγχάνοντας ένα αισθησιακό και απόλυτα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, που σίγουρα θα προκαλέσει ξανά αίσθηση !!! Σκηνοθεσία -Απόδοση στίχων -κείμενα: Γιώργος Βάλαρης- Στέλιος Παπαδόπουλος ,Μουσική ενορχήστρωση-διδασκαλία: Κων/νος Παγιάτης Χορογραφίες: Wendy Gibbins Σκηνικά-Επιμέλεια κοστουμιών: Peter C. Smith Φωτισμοί: Αλέξης Κοέν Φωτογράφος: Γιώργος Καλφαμανώλης Πρωταγωνιστούν: Σοφία Μουτίδου, Μάνος Πίντζης, Φίλιππος Constantine, Γιώργος Βάλαρης, Στέλιος Κρητικός, Δημήτρης Αϊβαλιώτης, Νίκος Νικολάου, Γιώργος Ντούρος.

Παραστάσεις: Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη-Σάββατο 9.15 μμ


Παρασκευή 9.15 μμ & μεταμεσονύκτια 12.00Κυριακή 8.30 μμ Τιμές εισιτηρίων: 23 € γενικό και 18 € φοιτητικό


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΧΑΡΗΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΤΣΑΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ