Καλό στην θεωρία, αλλά στην πράξη ? - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Καλό στην θεωρία, αλλά στην πράξη ?

 
του Χάρη Στόικου

Φίλες και φίλοις αναγνώστες του Blog καλησπέρα.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν βρισκόμαστε και πολλά και διάφορα απασχολούν τις ομάδες σε ολόκληρη την χώρα. Ένα από τα πιο καυτά θέματα του καλοκαιριού που ακόμα καλά κρατεί είναι η είσοδος κεφαλαίων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τους κ.κ. Φλωρίδη και Σαχπατσίδη. Με τις διαπραγματεύσεις έχουμε σχεδόν τελειώσει πλέον περάσαμε στο επίπεδο ''πράξη''.Αρχικά το πρώτο που έπρεπε να συμβεί είναι να μπουν λεφτά από τους δύο επιχειρηματίες και εν συνεχεία θα κινήσει της διαδικασίες ο Α.Σ. για ανάδειξη νέας διοίκησης πρωτοδικίου.

Το πρώτο βήμα από τα δύο των επιχειρηματιών έγινε να μπούνε δηλαδή 500.000 ευρώ ως αρχή και στις επόμενες μέρες θα πρέπει να εμφανιστούν άλλα 6.500.000 ευρώ και αμέσως θα οριστεί νέα διοίκηση. Μου φάνηκε πολύ απλό αυτό για να είναι αληθινό. Και φυσικά δεν έπεσα έξω.
  Αν για παράδειγμα βάλλουν αύριο το πρωί τα λεφτά οι υποψήφιοι επιχειρηματίες και νομίζετε ότι αυτό ήταν τελείωσε, κανετε λάθος. Διότι με το που θα κάνει τα χαρτιά ο Α.Σ. για να διοριστεί νέα διοίκηση από το πρωτοδικείο τότε θα περιμένουμε και κανα μήνα να ελέξει η ΕΕΑ τα νέα πρώσοπα που θα μπουν σε αυτή. Πράγμα που σημαίνει ότι για ένα διάστημα περίπου 15 ημερών ο ΠΑΟΚ θα είναι χωρίς διοίκηση γιατί η διοίκηση Ζαγοράκη τελειώνει στις 16 Αυγούστου.

Άρα εγώ σας το λέω και να το θυμάστε μακάρι να κάνω λάθος άλλα θα μπει ο Σεπτέμβριος θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας στην Ευρώπη και ακόμα θα μας ταλαιπωρεί το θέμα διότι δεν πιστεύω ότι αύριο θα μπούνε τα λεφτά.Τα περιμένω κατά την άλλη Τετάρτη με Πέμπτη. Οπότε αν βάλεις και ένα μήνα για τον έλεγχο της ΕΕΑ τότε μιλάμε για 16-17 Σεπτεμβρίου να τελειώνει το θέμα και βλέπουμε.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ