ΠΑΟΚ - Tottenham 0-0: Αξίζαμε τη νίκη - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ - Tottenham 0-0: Αξίζαμε τη νίκη


ΠΑΟΚ - Tottenham 0-0 για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League 2011-2012

Γλυκόπικρη γεύση μας άφησε το χτεσινό παιχνίδι αφενός για την καλή εμφάνιση της ομάδας, αφετέρου για το 0-0 που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι 1-0.

Εμφανιστήκαμε πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι της Κρήτης - κάτι που ήταν άλλωστε και επιβεβλημένο. Μεγαλύτερη συγκέντρωση και συνοχή στο παιχνίδι, μεγάλο πάθος και συνολικά καλή εμφάνιση.

Προσωπικά έχω την αίσθηση ότι αξίζαμε τη νίκη. Σίγουρα την αξίζαμε περισσότερο από την Tottenham, αφού και πιο πολλές και πιο κλασικές ευκαιρίες είχαμε. 
Κλειδί του αγώνα ήταν για μένα η φάση που ο Σέρβος κόραξ αποφάσισε να ακυρώσει το γκολ από πέναλτι του Λίνο. Καθαρά τυπολατρικά αν το δει κανείς, έχει δίκιο, αφού ο Κοντρέρας είχε πατήσει περιοχή πριν σουτάρει ο Λίνο, αλλά ρε φίλε, τότε το 99% των πέναλτι θα έπρεπε να χτυπιέται 4-5 φορές. 

Εκεί πιστεύω ότι το παιχνίδι θα περνούσε 100% στην πλευρά μας. Δεν νομίζω ότι οι πιτσιρικάδες (εξαιρετικοί κατά τα άλλα) της Tottenham θα είχαν το σθένος να γυρίσουν ματς στη φλεγόμενη Τούμπα. Αντ' αυτού, ο κόραξ ακύρωσε το γκολ, ο Λίνο δίστασε στην εκτέλεση, στραβοκλώτσησε και χάθηκε το πέναλτι. Η ομάδα μετά κλάταρε για το υπόλοιπο 1ο ημίχρονο και εξαφανίστηκε απ' το χόρτο.

Φαίνεται ότι ο Μπόλονι συνέφερε την ομάδα στα αποδυτήρια και στο δεύτερο μέρος κάναμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Καλή κυκλοφορία, σωστές αλληλοκαλύψεις και καλό passing game φέραν αρκετές ευκαιρίες για γκολ με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ίβιτς στο 91'. Η μπάλα δεν μας έκανε το χατήρι κι έτσι έμεινε το 0-0.

Δεν είναι κακό σαν αποτέλεσμα, αλλά αγγίξαμε την νίκη, την οποία - ξαναλέω - θεωρώ ότι αξίζαμε.

Η απόδοση αυτή πρέπει να έχει και συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα ήταν κρίμα να δούμε άλλον ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη.
 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ