ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ- - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-

Προσγειωμένος όπως μας έχει συνηθίσει, παρουσιάστηκε ο Μάκης Κατσαβάκης, παρά το σπουδαίο αποτέλεσμα που πέτυχε η ομάδα του κόντρα στον Πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός, παραδέχτηκε πως οι ποδοσφαιριστές του ήταν τυχεροί στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης όπου ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά, ενώ αναφέρθηκε στις μεταγραφές και στο μέλλον της ομάδας.
 

"Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, στην αρχή είχαμε αρκετά προβλήματα. Στο πρώτο λεπτό πήγαν να μας αιφνιδιάσουν, ξέραμε πως ο Ολυμπιακός κάπως έτσι θα αρχίσει το παιχνίδι. Σε αυτό το χρονικό σημείο δεν ήμασταν καλοί και σταθήκαμε τυχεροί, όμως είχαμε και τον παράγοντα τύχη που πρέπει να έχεις για να πάρεις αποτέλεσμα από μια μεγάλη ομάδα, όπως τον είχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο σε δυο-τρεις περιπτώσεις.

Κατά διαστήματα ισορροπήσαμε το παιχνίδι και ανεβάσαμε ψηλά την πίεση, αν ήμασταν προσεκτικοί σε κάποιες φάσεις θα μπορούσαμε να βάλουμε κι ένα γκολ. Θέλω να πιστεύω πως ο βαθμός αυτός θα μας δώσει κουράγιο να συνεχίσουμε, θα πάρουμε και κάποια παιδιά στις μεταγραφές, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε", είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Για τις αλλαγές: "Οι αλλαγές που κάναμε, ήταν αναγκαστικές. Όπως ξέρετε στον πάγκο είχαμε 17 παίκτες, μείον τον Βάντερσον που υπήρχε συμφωνία να μην παίξει, μείον τον Μπριλλάκη που το παιδί έχει να παίξει ενάμιση μήνα, αντιλαμβάνεστε πως είχαμε... γενική επιστράτευση".

Για τις μεταγραφές: "Στις μεταγραφές δεν αλλάζει κάτι. Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε. Πιστεύω πως αν πάρουμε τους παίκτες με τους οποίους συζητάμε, θα είμαστε πιο βελτιωμένοι και θα έχω κι εγώ επιλογές. Πάμε στην Κέρκυρα, έχουμε και παιχνίδι με τον ΟΦΗ οπότε χρειαζόμαστε λύσεις. Τώρα θα χάσουμε και τον Αραβίδη που έχει τρία ράμματα στο κεφάλι, άρα δεν θα παίξει".

Για το αν θα αποκτηθούν έμπειροι: "Γίνεται προσπάθεια και προς αυτή την κατεύθυνση θα πάρουμε κάποιο παιδί. Οι έμπειροι και δυνατοί παίκτες στοιχίζουν όπως ξέρετε. Θέλω να πιστεύω πως αυτοί που θα έρθουν θα βοηθήσουν την ομάδα".

Για τη δύσκολη συνέχεια: "Εμείς θέλουμε να αυξήσουμε τα ποσοστά αυτοπεποίθησης που έχουμε, να γίνουμε πολύ πιο δυνατή ομάδα και να αντιμετωπίσουμε πρόσωπο με πρόσωπο όλες τις ομάδες. Νομίζω πως αν γίνουν αυτά που θέλουμε θα βελτιωθούμε και θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε".

Για την καλή παράδοση με τον Ολυμπιακό: "Δεν το θέτω έτσι. Δεν εξετάζω εγώ αν ο αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός. Εμείς προσπαθούμε με τα παιδιά να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα ελέγχοντας τον αγώνα.

Καλό είναι για εμένα. Μπορεί να υπήρξα παίκτης του Ολυμπιακού αλλά τώρα είμαι επαγγελματίας προπονητής. Λέω πως είναι καλό, από την άποψη ότι παίρνεις βαθμούς από μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός".

Για το επόμενο ματς: "Εκ των πραγμάτων θα γίνουν αλλαγές γιατί κάποια παιδιά δεν θα αντέξουν. Αν προλάβουμε να εκδώσουμε κάποια δελτία, θα είναι καλύτερα. Ήδη όπως σας είπα ο Αραβίδης δεν θα παίξει".

Για τον Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός κατά διαστήματα έπαιξε πολύ γρήγορα και δεν μπορούσαμε να τον μπλοκάρουμε στο ξεκίνημα. Αν μείνεις τυχερός σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείς να αγχώσεις τον αντίπαλο. Για εμένα όμως ο Ολυμπιακός παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου".

Για τους παίκτες που αποχωρούν: "Όσοι δεν πειθαρχούν και δεν μπαίνουν στη λογική που έχουμε χαράξει με τον πρόεδρο, δεν θα έχουν θέση στην ομάδα. Όποιος δεν ακούει τον προπονητή και δεν κάνει αυτά που θέλουμε, θα φεύγει".

Για το αν θα έρθει κάποιος δανεικός(ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ): "Δεν θα υπάρχει δανεισμός. Απόλυτα και κάθετα. Σήμερα είχαμε έναν καλό επιθετικό όπως είναι ο μικρός ο Βάντερσον και δεν μπορούσε να παίξει για αυτό το λόγο".
ΣΠΟΡ24

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ