GRAMMA STON DHMARXO! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

GRAMMA STON DHMARXO!


Αξιότιμε κε δήμαρχε Θεσσαλονίκης κε Μπουτάρη
η όμορφή πόλη μας λερώθηκε για ακόμη μια φορά σε αντίθεση με ότι λέει ο νόμος 2946/2001 για τις αφισοκολλήσεις.
Συγκεκριμένα στο άρθρο 2  Η υπαίθρια προβολή απαγορέυεται
παράγραφος 1. ζ. σε πινακίδες δημόσιας πληροφόρησης, σε πινακίδες οδικής σήμανσης και σε φωτεινούς σηματοδότες οδικής κυκλοφορίας.

Ειδικά ο κος Καμμένος για την προεκλογική ομιλία του στις 2 Μαϊου ξεπέρασε ακόμη και τα κατα συρροήν ''παρανομούντα'' αριστερά κόμματα όχι μόνο μολύνοντας το περιβάλλον αλλά διακυβεύοντας και την ασφάλεια των οδηγών.

Σας υπενθυμίζω πως προσφάτως εφαρμόσατε ακριβώς τον ίδιο νόμο (άρθρα 8 , 9 και 10), αφαιρέσατε διαφημιστικές πινακίδες και επιβάλατε σημαντικά πρόστιμα σε επιχειρηματίες που διαφημίζονταν.
Για την περίπτωση των αφισοκολλήσεων σε πινακίδες οδικής σήμανσης, κολώνες και σηματοδότες, σας παρακαλώ να προβείτε στις νόμιμες ενέργειες όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος.
Η μη τήρηση του νόμου και η αποφυγή της τιμωρίας ουσιαστικά επιβραβεύουν την παρανομία. Αντιθέτως η ορθή πράξη και ενεργοποίηση της αρχής μόνο αισθήματα σεβασμού και ασφάλειας μπορεί να προκαλέσει στους δημότες.

Και τελικά θα πρέπει να ξέρουμε ως πολίτες εάν κάποιοι είναι υπεράνω του νόμου ή εάν η αρχή (Δημοτική στην προκειμένη) έχει το δικαίωμα να εφαρμόζει τον νόμο κατά το δοκούν.
Σιδηρόπουλος Μιχαήλ
Ένας υπεύθυνος πολίτης.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ