Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ

TOY XARH STOIKOU
Μετά το χθεσινό μου άρθρο που ασχολήθηκα με το ποια είναι ακριβώς η κατάσταση στον ΠΑΟΚ διοικητικά στο σημερινό άρθρο θα ασχοληθώ με την περίεργη νοοτροπία του κόσμου.
   Φυσικά και δεν απευθύνομαι σε όλο τον κόσμο αλλά σε μια σημαντική μερίδα φιλάθλων που ασχολείται καθημερινά με τα θέματα της ασπρόμαυρης οικογένειας.
   Το 2007 λοιπόν όταν ο Ζαγοράκης έπαιρνε στις πλάτες του το φορτίο του ΠΑΟΚ με τις ευλογίες όλων των φιλάθλων προσπάθησε να βάλει σε μια τάξη διοικητικά την ομάδα και σχεδόν άφησε στο έλεος του το αγωνιστικό τμήμα και αυτό κόντεψε να το πληρώσει πολύ ακριβά.Την δεύτερη σεζόν έριξε πολύ βάρος στο να δημιυργήσει μαζί με τον Βρύζα μια πολύ δυνατή ομάδα και εν μέρει τα κατάφερε κι όλας.
  Το μεγάλο βάρος στις μεταγραφές έπεσε σε παίκτες του εξωτερικού, από τον Ελληνικό χώρο ασχολήθηκε μόνο με τις περιπτώσεις των Χαλκιά και Ίβιτς από τον συμπολίτη Άρη. Και ακριβώς εδώ θέλω να σταθώ.
  Τότε λοιπόν όλοι μα όλοι οι Παοκτσήδες έλεγαν χιουμοριστικά στους αρειανούς πως σας έχουμε για φυτώριο και βλέπουμε τι καλό έχεται και σας το πέρνουμε, το ίδιο έγινε και με τον Βιτόλο και τον Παπάζογλου. Κανέναν σχεδόν δεν άκουσα να λέει που πας ρε με παίκτες του Άρη, έτσι θα κάνουμε δυνατή ομάδα, έτσι θα χτυπήσουμε Ολυμπιακό και ΠΑΟ.
   Μετά από 5 χρόνια γίνεται μια νέα προσπάθεια από τους ίδιους 2 ανθρώπους(Ζαγοράκη-Βρύζα) και απλά άλλαξε η ομάδα που προέρχονται κάποιοι παίκτες. Αντί να έρχονται από τον Άρη έρχονται απο τον ΠΑΟ. Ο Τζιόλης, ο Σπυρόπουλος, ο Κατσουράνης ακόμα και ο Σαλπιγγίδης στον ΠΑΟ έπαιζε και ήρθαν στην ομάδα την σεζόν που διανύουμαι (εκτός του Σάλπι) και οι περισσότεροι αναρωτιούνται αν με αυτούς μπορεί ο ΠΑΟΚ να χτυπήσει πρωτάθλημα. Και ρωτάω αν με τους Ίβιτς και Χαλκιά και Βιτόλο χτύπησες πρωτάθλημα και δεν το πήρες ελέω Σπάθα γιατί να μην μπορείς να κάνεις το ίδιο και με αυτούς. Και καλύτεροι παίκτες είναι και έχουν και μεγαλύτερη εμπειρία και στο να διεκδικούν κάποιον τίτλο. Και επίσης μην ξεχνάμε πως με Κατσουράνη Σάλπι και Σπυρόπουλο πήρε ο ΠΑΟ το 2010 πρωτάθλημα. Εντάξει είχε κι έναν Σισέ μπροστά για να τα χώνει και ο ΠΑΟΚ όμως δεν πάει άσχημα στην επίθεση έχει τον Κλάους που στην πρώτη του ουσιαστικά χρονιά ως βασικός πέτυχε 24 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις πήρε και τον Νέτσιντ για να ενισχυθεί που αν του βγει θα βάλει κι αυτός άλλα τόσα.     Οπότε με τα δεδομένα που υπάρχουν πρέπει να καταλάβουμαι ένα πράγμα πως με αυτούς ΝΑΙ ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτυπήσει τον τίτλο και θα το κάνει να είμασστε αισιόδοξει.
Υ.Γ Πως γίνεται να ικανοποιούνται κάποιοι με παίκτες που προέρχονται από μια ομάδα που δεν διεκδικεί πρωτάθλημα εδώ και πολλά χρόνια και να μην υπάρχει έστω η αισιοδοξία με παίκτες που προέρχονται από ομάδα που το κατέκτησε πριν λίγα χρόνια με αυτούς στο ρόστερ. 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ