Η λέξη υπομονή σβήστηκε από το λεξίκο - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Η λέξη υπομονή σβήστηκε από το λεξίκο




Οι ραγδαίες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή είναι σε εξέλιξη και κανείς δεν μπορεί να προϊδεάσει τι μπορεί να γίνει. Μετά την ντροπιαστική ήττα από τον Βατανιακό η λέξη υπομονή σβήστηκε από κάθε λεξικό Ηρακληδέα. 


Οι κυανόλευκοι για ακόμα μια φορά ήταν τραγικοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το πλήρωσαν σε μια φάση αδράνειας και δέχτηκαν ένα τέρμα το οποίο οι παίκτες του Σίνισα Γκόγκιτς δεν μπόρεσαν να αποσοβήσουν. Μετά το 1-0 οι κυανόλευκοι έπαιξαν με παίκτη παραπάνω καθώς η ομάδα της Κατερίνης έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, όμως η αντίδραση της ομάδας δεν ήταν αυτή η οποία θα έφερνε τούμπα το παιχνίδι. Η κακή εικόνα του Ηρακλή κράτησε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και σίγουρα ο Ηρακλής με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορεί να πάει πουθενά.

Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξαν αρκετές αποδοκιμασίες σε παίκτες και διοίκηση της ομάδας καθώς ο Ηρακλής έχει μείνει αρκετά πίσω βαθμολογικά δικαίως, γιατί το πρόσωπο που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο μοιάζει με συνονθύλευμα, και όχι με ομάδα ποδοσφαίρου. Έξω από το γήπεδο του Α' ΔΑΚ Κατερίνης μια αντιπροσωπία οπαδών της ομάδας μίλησε σε έντονο τόνο στον Πρόεδρο της ομάδας  κ. Παπαδόπουλο για την εικόνα που παρουσιάζει ο Ηρακλής στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και ότι η εμπιστοσύνη ήδη έχει χαθεί. Δεν αποκλείεται να έχουμε και αλλαγή διοίκησης καθώς η εμπιστοσύνη έχει χαθεί προς το πρόσωπο του κ. Παπαδόπουλου όχι μόνο από τους οπαδούς της ομάδας αλλά γενικώς από τον κόσμο ο οποίος ακολουθεί την ομάδα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Τίποτα δεν είναι δεδομένο αν παραμείνει ή όχι ο κ. Παπαδόπουλος στην προεδρεία της ΠΑΕ καθώς οι εξελίξεις θα είναι άμεσες μετά την ήττα στην Κατερίνη.

Με τα ευχολόγια και τις υποσχέσεις ομάδες δεν φτιάχνονται, αλλά δημιουργούν έπαρση. Η λέξη φαβορί μπορεί να έγινε λόγω του υλικού της ομάδας, όμως τα φαβορί προσπαθούν να τελειοποιήσουν την λέξη μέσα στο γήπεδο και όχι επειδή τους έδωσαν τον τίτλο του φαβορί πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς αποτελεί παρελθόν διότι όπως δήλωσε και ο ίδιος στην συνέντευξη τύπου, η ομάδα χρειάζεται ένα σοκ ώστε να αλλάξει άμεσα το αγωνιστικό κομμάτι. Τα ονόματα των προπονητών που είναι στην λίστα είναι αρκετά αλλά η επιλογή θα είναι μία. Τα ονόματα που φιγουράρουν πρώτα στην λίστα για τον πάγκο του Ηρακλή, είναι του Νίκου Αναστόπουλου αλλά και του πρώην τεχνικού του Απόλλων Σμύρνης κ. Βοσνιάδη. Ο Ηρακλής πρέπει να βρει όσο το δυνατόν συντομότερο προπονητή γίνεται, διότι έρχονται δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Οι κυανόλευκοι θα παίξουν μέσα στην εβδομάδα με την Ξάνθη για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, και μετά θα ταξιδέψουν στο Πανθεσσαλικό για να αντιμετωπίσουν την Νίκη Βόλου. 

Η πίεση σαφέστατα και είναι μεγάλη καθώς και ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα. Αν δεν υπήρξε πίεση σε μια ομάδα όπως ο Ηρακλής σίγουρα θα υπήρξε μεγάλο πρόβλημα. Οι ευθύνες είναι μεγάλες και πρέπει άμεσα οι κυανόλευκοι να σηκώσουν κεφάλι, ο τρόπος είναι ένας και δεν είναι άλλος από τα απανωτά τρίποντα και την αναρρίχηση στην βαθμολογία.


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ