ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΕΛΒΕΤΙΑ,ΙΣΠΑΝΙΑ. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΕΛΒΕΤΙΑ,ΙΣΠΑΝΙΑ.




  Καλησπέρα και καλό Σ/Κ σε όλους. Την Πέμπτη πέρασαν 2/3 επιλογές μας, με την Αιντχόφεν να μας χαλάει την τριάδα. Tα Οver που επιλέξαμε έμειναν ολα στο 1-1 κι έτσι δεν πέρασε κανένα.

Πάμε όμως στο νέο κουπόνι που έχουμε μπροστά μας. Ξεκίνημα απο την Γερμανία και πιο συγκεκριμένα απο το παιχνίδι ανάμεσα στο Αννόβερο και την Χοφενχάιμ. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν εκτός έδρας απο την Ντόρτμουντ με 1-0, πραγματοποιώντας όμως καλή εμφάνιση. Βρίσκονται στην 7η θέση έχοντας 13 βαθμούς. Θα λείψει ο επιθετικός Κόναν. Η Χονφενχάιμ προέρχεται απο την ήττα στην έδρα της με 1-2 απο την Λεβερκούζεν, αν και ήταν καλύτερη απο την αντίπαλο της. Είναι στην 11η θέση με 10 πόντους, μετά απο 9 αγώνες. Δεν έχει προβλήματα. Πολυ δυνατή η ομάδα του Αννόβερου στην έδρα της, πάμε μαζί της. 173 1(2.05).


Στη Λωζάννη, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Λουκέρνη. Η Λωζάννη ηττήθηκε φυσιολογικά 2-0 στη Ζυρίχη απο την Γκρασχόπερς. Έφυγε ο προπονητής της (Ρουσε) για την Σιόν, υπηρεσιακός αναλαμβάνει ο μεχρι τώρα υπεύθυνος της β' ομάδας, Κομισέτι. Ειναι στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς. Απουσιάζουν ο Σονερα(μπακ) ,ο Ντε πιερο(στοπερ), ο Γκάμπρι (μεσος)και ο Φεϊντουνό(μεσοεπιθετικος). Στον αντίποδα, η Λουκέρνη έμεινε στο 1-1 με την Γιούνγκ Μπόις, έφτασε στους 19 βαθμούς και είναι στην 3η θέση. Δεν ειναι διαθέσιμοι ο μέσος Βις, ο αριστερος μπακ Τιέσον και ο Ραγκέλοφ(φορ). Καλύτερη ομάδα η Λουκέρνη, λογικα περνάει απο τη Λωζάννη. 258 2(1.95).


Τελευταία επιλογή για σήμερα απο την Ισπανία και την 2η κατηγορία, με το παιχνίδι της Τενερίφη με την Λα Κορούνια. Η γηπεδούχος ομάδα πέτυχε σημαντική νίκη εκτός έδρας με 0-1 επι της Πονφεραντίνα, κάνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη. Βρίσκεται στην 20η θέση της βαθμολογίας με 8 πόντους. Ειναι πλήρης για το σημερινό παιχνίδι. Η ''Ντεπορ'' δεν κατάφερε να νικήσει τη Σαραγόσα στο ''Ριαθόρ'',παίρνοντας στα τελευταία λεπτά τον βαθμό. Είναι στην 4η θέση με 17 βαθμούς. Δεν αγωνίζεται ο μεσοεπιθετικός Κούλιο και ο επιθετικός Αριθμέντι. Πιο αποτελεσματική η Λα Κορούνια στα εκτός έδρας, πάμε με το διπλό. 271 2(2.30)


Οι επιλογες μας λοιπον για το σημερινο κουπονι ειναι οι εξης¨:

*173 ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ 1(2.05)
*258 ΛΩΖΑΝΝΗ-ΛΟΥΚΕΡΝΗ 2(1.95)
*271 ΤΕΝΕΡΙΦΗ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 2(2.30)

Επίσης :
*182 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΕΒΕΡΤΟΝ      OVER(1.65)
*247 ΑΚΙΣΑΡΣΠΟΡ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ  OVER(1.75)
*276 ΙΝΤΕΡ-ΒΕΡΟΝΑ                  G/G(1,65)


Αυτές ήταν οι επιλογές μας για το σημερινό πρόγραμμα, καλή τύχη σε όλους, τα ξαναλέμε αύριο.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ