ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ,ΕΛΒΕΤΙΑ,ΑΓΓΛΙΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ,ΕΛΒΕΤΙΑ,ΑΓΓΛΙΑ


Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες της στήλης.Από τις χθεσινές επιλογές μας πέρασαν 3/6,με το Ανόβερο να μένει νωρίς με 10 παίχτες και να χάνει 1-4, την Έβερτον να μένει στο 0-2 στο ''Βιλα Παρκ'' και την Λα Κορούνια να χάνει 2-0 στην Τενερίφη.Στο σημερινό πρόγραμμα, έχουμε τρεις επιλογές από σημεία και τρεις από gg/Οver.


Ξεκινάμε από την Βερόνα, όπου η Κιέβο υποδέχεται την Φιορεντίνα. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν 2-1 στη Γένοβα από την Τζένοα, βρισκόμενοι πλέον στην προτελευταία θέση με 4 βαθμούς. Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη ήττα τους. Απουσιάζουν λόγω τιμωρίας ο μέσος Ριγκόνι και ο δεξιός μπακ Σάρντο, ενώ λόγω τραυματισμού οι δυο εξτρέμ Σέστου και Ακόστι.Οι Βιόλα πέτυχαν τεράστια νίκη την προηγούμενη Κυριακή με 4-2 επί της Γιουβέντους, ενώ έχαναν 0-2 στο ημίχρονο. Την Πέμπτη στο Europa League, σημείωσαν την τρίτη κατά σειρά νίκη τους με 3-0 απέναντι στην Παντούρι, με τον Βιτσέντσο Μοντέλα να προχωρά σε rotation.Δεν αγωνίζονται ο Αμπροζίνι, ο Γκόμεζ και ο επιθετικός χαφ Ίλισιτς. Θα εμπιστευτούμε την Φιορεντινα. 329 2(1.90).



Συνέχεια από την Ζυρίχη, με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί την Βασιλεία. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Ζυρίχη, αυτή την φόρα εκτός έδρας με 5-1 από την Ααράου. Βρίσκεται στην 7η θέση με 14 βαθμούς.Θα λείψει ο τιμωρημένος Ντα Κόστα(Τ). Η Βασιλεία είναι σε πολύ καλή κατάσταση, με 5 νίκες και μια ισοπαλία στους έξι τελευταίους αγώνες. Τελευταία νίκη επί της Σεν Γκάλεν με 3-0 στην έδρα της. Βρίσκεται μόνη πρώτη με 25 βαθμούς. Την Τρίτη στο Βουκουρέστι, δέχθηκε την ισοφάριση στο 88ο λεπτό, φεύγοντας με ενα βαθμό. Δεν παίζει ο τιμωρημένος επιθετικός Σιο. Καλύτερη ομάδα και σε καλύτερη φόρμα η Βασιλεία, πάμε μαζί της. 338 2(1.80) 

 

Η τελευταία μας επιλογή για σήμερα, είναι ίσως απο το καλύτερο παιχνίδι της ημέρας, ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μαν. Σιτυ. Οι Λονδρέζοι επικράτησαν 4-1 στο Στάμφορντ Μπριζ της Κάρντιφ, αν και έμειναν νωρίς πίσω στο σκορ. Βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 17 πόντους, 5 πίσω από την Άρσεναλ. Την Τρίτη πέρασαν πολύ εύκολα απο το Γκελζενκίρχεν, κερδίζοντας την Σάλκε με 0-3. Αμφίβολος ο Κόουλ. Στον αντίποδα, οι πολίτες νίκησαν στο Λονδίνο την Γουέστ Χαμ με 1-3, έχοντας πλέον 16 βαθμούς και είναι στην 4η θέση. Την Τετάρτη πέρασαν απο την Μόσχα με 1-2, παρόλο που δέχθηκαν πρώτοι τέρμα. Ισως αγωνιστεί ο Κομπανί. Είναι καλή η Τσέλσι εδώ και ένα μήνα, η Σίτυ παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην αποδοσή της. 347 1(2.20)



Οι σημερινές μας επιλογές είναι :
*329 ΚΙΕΒΟ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2(1.90)
*338 ΖΥΡΙΧΗ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2(1.80)
*347 ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝ.ΣΙΤΙ 1(2.20)
επίσης :

*330 ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΛΙΒΟΡΝΟ OVER(1.85)
*332 ΠΑΡΜΑ-ΜΙΛΑΝ OVER(1.70)
*340 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ GG(1.85)



Αυτές είναι οι σημερινές επιλογές μας, καλή τύχη σε όλους, τα λέμε μεσοβδόμαδα.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ