Τα πρέπει της αντεπίθεσης - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Τα πρέπει της αντεπίθεσης



Μετά την παραίτηση του Σίνισα Γκόγκιτς όλα δείχνουν ότι στο τιμόνι του Ηρακλή θα αναλάβει ο Νίκος Αναστόπουλος ο οποίος περιμένει τον συνεργάτη του κ. Μουρτζιάπη που θα είναι και ο νέος γυμναστής της ομάδας. Αν όλα πάνε καλά τότε ο ''Αλενατόρε'' θα είναι ο νέος τεχνικός των κυανόλευκων.

Ο Ηρακλής πρέπει να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο και να αρχίσει σιγά-σιγά να δείχνει τον καλό του εαυτό. Οι  κυανόλευκοι έχουν μείνει αρκετά πίσω στην βαθμολογία και έτσι δεν χωράει άλλο στραβοπάτημα. Σίγουρα το παιχνίδι κόντρα στην Νίκη Βόλου εκτός έδρας δεν είναι από τα ευκολότερα αλλά αν ο Ηρακλής παρουσιαστεί σαν Ηρακλής τότε θα μπορέσει να κάνει το αυτονόητο και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Όσον αφορά το παιχνίδι με την Ξάνθη για τον θεσμό του Κυπέλλου, ο Ηρακλής με πρόκριση θα βάλει στα ταμεία του ένα καλό ποσό, αλλά και με μια καλή κλήρωση (αν προκριθεί στα Πηγάδια), με ομάδα τύπου Παναθηναϊκού, τότε θα υπάρξουν επιπλέον έσοδα από τα εισιτήρια. Σίγουρα ο πρώτος στόχος είναι η άνοδος για την ομάδα του Ημίθεου αλλά και σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες της ομάδας κάθε έσοδο που έρχεται είναι ευπρόσδεκτο.


Οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν πολύ άσχημα στο πρωτάθλημα και με επτά βαθμούς βρίσκονται οχτώ βαθμούς από την πρώτη θέση και τρεις από την δεύτερη. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι οι ομάδες που διεκδικούν την είσοδο τους στα play off στραβοπάτησαν έστω και αν είναι ακόμα αρχή. Το αναφέρουμε αυτό το γεγονός καθώς ο Ηρακλής πρέπει να κοιτάξει ποιοι είναι πρώτοι  στην βαθμολογία, και οι ποδοσφαιριστές να σκεφτούν τι ευθύνεται, να βρούνε φάρμακο στην πληγή η οποία πονάει όχι μόνο την ομάδα αλλά ολόκληρο τον Ηρακλή και ειδικά τον κόσμο ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει απηυδήσει από τις αδικίες που έχει υποστεί γενικά ο σύλλογος.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ