18:00 Live Απόλλων Καλαμαριάς- Ηρακλής - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

18:00 Live Απόλλων Καλαμαριάς- Ηρακλής



Ο Απόλλων Καλαμαριάς υποδέχεται τον Ηρακλή σε ένα παιχνίδι όπου και οι δυο ομάδες θέλουν το αποτέλεσμα ώστε σιγά-σιγά να πλησιάσουν στην πρώτη τετράδα του βορείου ομίλου της Football League.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση μαζί με την ομάδα του Τυρνάβου με 13 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν 11 βαθμούς μετά από την νίκη με 1-0 κόντρα στην Κασσιόπη την προηγούμενη αγωνιστική. Για την 10η αγωνιστική της Football League, ο Εθνικός Γαζώρου επικράτησε 1-0 της Δόξας Δράμας και έφτασε αισίως τους 18 βαθμούς καταλαμβάνοντας την 3η θέση με έναν αγώνα περισσότερο, διότι τα υπόλοιπα παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα. Ένα από τα σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής είναι και το Αιγινιακός- Καρδίτσα όπου οι δυο ομάδες βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία.

Η ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς έχει δυο σερί ήττες (σ.σ.. Καρδίτσα, Αιγινιακό) με αποτέλεσμα ο Απόλλων να κατρακυλήσει στην 7η θέση από την 4η όπου και ήταν πριν από δυο εβδομάδες. Όσον αφορά τον Ηρακλή, οι κυανόλευκοι έδειξαν ένα αρκετά καλό πρόσωπο κόντρα στην Κασσιόπη και πήραν εύκολα την νίκη,καθώς το 1-0 δεν αντικατοπτρίζει την αληθινή εικόνα του αγώνα. Ο Γκιγιέρμο Όγιος άφησε εκτός αποστολής για τεχνικούς λόγους τον Σάββα Σιατραβάνη αλλά και τον Χουάντερσον για τεχνικούς λόγους.


Εντεκάδες

Απόλλων Κ. (Πατζιαράς):

Ηρακλής(Όγιος):

Αλλαγές

Απόλλων Κ.:

Ηρακλής:

Κάρτες

κίτρινες:

κόκκινες:



Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ