Με σοβαρότητα και για την διαφορά! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Με σοβαρότητα και για την διαφορά!




Ο Ηρακλής έχει σήμερα την ευκαιρία  με νίκη να ξεφύγει με τρεις βαθμούς από την ομάδα του Αιγινιακού, και τέσσερις από την Αναγέννηση Καρδίτσας όπου οι δύο προαναφερόμενες ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1, πράγμα το οποίο τις κρατάει ενδιαφερόμενες μέχρι και το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Το σημερινό παιχνίδι  για τον Ηρακλή πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και προσοχή, καθώς ο Απόλλων Καλαμαριάς με τις προσθήκες του Ιανουαρίου έχει δώσει μια ποιότητα στην μεσοεπιθετική του γραμμή. Οι δανεικοί ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ (σ.σ. Τζανδάρης, Πόποβιτς, Ποζατζίδης) έχουν βοηθήσει αρκετά τους ''Πόντιους'' που στα τελευταία δυο παιχνίδια κόντρα σε αντιπάλους που διεκδικούν θέση στην τετράδα (σ.σ. Αν. Καρδίτσας, Αιγινιακό) έχουν πάρει αποτέλεσμα και από τις δυο ομάδες, κάτι το οποίο δεν θέλει να συμβεί από πλευράς Ηρακλή.

Οι κυανόλευκοι έχουν δυο συνεχόμενες ήττες στην έδρα τους, από Νίκη Βόλου και Τύρναβο, πράγμα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Γκιγιέρμο Όγιος να παρουσιαστούν απόλυτα σοβαροί και προσεκτικοί ώστε να μην κάνουν ακόμα ένα στραβοπάτημα στην προσπάθεια τους για την είσοδο στα play off. Ο Γκιγιέρμο Ογιος δεν θα έχει στην διάθεση του, τον Τάι τον πρώτο σκόρερ του Ηρακλή Ντάριο Ζάχορα, όμως δεν αποκλείεται να καλύψει την θέση του Κροάτη, ο Μπέντζαμην Ονουάτσι. Στην διάθεση του του Αργεντίνου τεχνικού τέθηκε και ο Έντζο Σκόρτα ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του.

Η νέα διοίκηση με την ονομασία ''Ηρακλής συμμετοχών'' εξέδωσε και ανακοίνωση για το σημερινό παιχνίδι όπου καλεί τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο, ούτως ώστε με την βοήθεια του να σπρώξει την ομάδα σε ένα πολύτιμο τρίποντο. Εκτός από την ανακοίνωση της νέας διοίκησης, ο σύνδεσμος της ''Αυντόνομης Θύρας 10'' εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια όπου θα αγοράζονται πλέον κανονικά μετά και την ανάληψη της νέας διοίκησης.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ